SÄG DET TILL ALLA...

...DET ÄR KORTEGE...
 Okej låttexter är kanske inte min starka sida men det spelar ingen roll så länge budskapet gick fram.
Nu flyttar jag in till Fanny och taggar kortege på riktigt. Känner att två mycket bra dagar är på ingång.
Så hur var det nu?
...OCH JAG ÄLSKAR VARJE STEG JAG TAR


++++

Men hallå vad händer här? Svar ingenting. Det har nämligen varit kass uppdatering...vilket ska ändras på. Skolan rullar på i ett ganska bra tempo just nu. Halva skolan kommer till lektionerna "trötta" och alla bara väntar på att lektionerna ska ta slut så att livet kan börja igen. Eller okej inte alla, mitt liv börjar nog inte riktigt förrän på torsdag. Har massa saker jag måste få gjort innan dess. Vad sägs som några nationella prov?

En sak är säker iaf, vi kommer ha det snyggaste (kan bero på att det också är det enda) trädet på kortegen. För det är silvrigt. Dessutom är det rätt grymt att jag inte har lyckats ta en enda vettig bild i danmark...

Fick dock en fin bild skickad till mig. Modern konst eller skräp, avgör själva.


adventures

Se det här som delvis uppdatering, delvis avskrivning. Ja alltså inte avskrivning som i företagsekonomi utan "skriva av sig-avskrivning".

Efter att ha gått upp tidigt var det faktiskt skönt att veta att man hade en många timmar lång bussresa framför sig. Musik, sång, tjöt, film, mat, tester och kublösande kan man roa sig med. Om man heter sebastian eller johan kan man också roa sig med att spela bilspel på båten till danmark. Och heter man inte sebastian eller johan får man helt enkelt titta på. Första natten hos danskarna i Vejle bodde amelia med mig, den dagen var den bästa, sen gick det utför.
Okej det var inte meningen att låta så dramatisk men jag kan sammanfatta vistelsen i vejle som "sådär" utan att gå in på fler detaljer. Bowling på kvällen var däremot mer än sådär!
Senare efter (ännu en) förlorad fotbollsmatch såg de flesta av oss fram emot att få komma till köpenhamn.
Vandrarhemmet (hotellet?) var ju en positiv överraskning. 16:e våningen har nämlingen en okej utsikt över hela stan.

Vissa saker som sades mellan fanny och mig på vårt rum har vi lämnat där. Låst in dem och vi gör nog bäst i att inte plocka fram dom än på ett tag haha. Den flickan är inte klok ♥
Förlorade ett vad gjorde jag med...

Jag vet att ett långt inlägg är trist utan bilder men ni får väl helt enkelt hoppas på att jag orkar lägga in bilder senare.

Visst hände det många tråkiga (och så onödiga) saker men med en klass som vår kan man inte ha annat än en underbar resa.

Taggar vi italien nu då EP09?

- - -

Jag tror jag har lyckats slå något rekord i att få ner så mycket som möjligt på så liten yta som möjligt. Jag visste från början att min väska var för liten men allting går... Är också väldigt glad över att slippa ta bussen imorgon klockan 5 och istället kunna åka kvart i 6. Jag vet inte ens om jag ser fram emot det. Det är gött att veta att man har gjort klart massa prov och har en chill-vecka framför sig men samtidigt så längtar jag inte direkt. Eller jo till köpenhamn för där behöver man inte umgås med danskar dygnet runt. Men skit samma en vecka i danmark och sen komma hem och det är kortegevecka är väl ganska okej?

JA.


Alla som har luva är häftiga. Ja så är det.


ja jag lever

Titta vem som kommer krypandes tillbaka. Hej bloggen, hade eum..glömt bort att du fanns typ. Inte priority numero uno om man säger så. Var ep-gala i tisdags, det blev faktiskt ganska bra till slut. Jag och jenny gjorde ett 100 procentigt improviserat bildspel men det va nog ingen som tänkte på. Killarna i ep08 körde medley så det var nog det som gick hem hos föräldrarna mest (salles skönsång kan ha bidragit). Igår var det fågelskådning vid hornborgasjön. Fanny weirdo Söderhielm upptäckte en ny talang nämligen att hon kunde spå folks framtider så bussresan dit och hem var nog mer uppskattad än fåglarna.

Hinner (läs orkar) inte skriva mer så nu säger jag godnatt. Räkna inte med mycket uppdatering eftersom på lördag drar ep09 till danmark.
Ciao


THE FINAL COUNTDOWN

Mördarveckan är på ingång. Förbered er mentalt nu vänner. För min del kommer mantrat som ekar i mitt huvud vara "det får gå som det går" hela veckan. Jag har slitit (ja faktiskt) färdigt. Nu vill jag blicka framåt och det händer ju faktiskt en del "utanför-skolan-saker", vissa roligare än andra men ändå..

13/4 - EP-gala
14/4 - Hornborgarsjön
17/4-23/4 - Vejle
23/4 - Kortegephäst
28-29/4 - Kortegebygge
30/4 - BEHÖVER JAG SÄGA DET?

Hang in there, det är inte långt kvar nu.
Och räcker inte det så är ett annat lyckopiller att solen fortfarande kommer fram och ger oss lite hopp.

Take care


shut up and drive

Vilket är precis vad jag har gjort. Kört bil, säkert upp emot 6 mil blev det. Hade inte kört något alls sen i höst någon gång så jag trodde nästan jag skulle glömt av hur man gör men om sanningen ska fram gick det hur bra som helst. Fick öva parkering en del eftersom vi skulle göra typiska "ärenden" haha. Fick i alla fall med mig en skjorta hem från Lager. Fika med mor blev det också. Har faktiskt suttit i nästan två timmar och pratat om socialism med henne med och det är otroligt vad mycket mer man förstår då. Eller det kanske bara är så att jag har hittat mitt inlärningssätt...


Hej bubbelkinder!

See ya


100410

Hola.
Min käre far hittade(?) en iPod så morgonen har spenderats genom att försöka hjälpa honom få användning för den, med andra ord få in musik på den. Jag har tydligen fått stämpeln som familjens tekniker och jag klagar inte men om sanningen ska fram vet jag inte mycket mer än de andra (okej lite mer kanske) men ni ska veta en sak. Genom att låtsas att man kan, ni vet gå in med den där "jag-fixar-det-attityden" så löser sig faktiskt det mesta ändå.
Nu måste jag försöka ta mig ner till apoketet innan det stänger och sedan blir det en sväng till Gällstad.

Hej och tack, jesus i frack.

vårkänslor


Nu ska jag ta och knåpa ihop en text om såna där som här sitter på mina fötter.


VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT

Jag har en vän. Och nu vill jag bara klargöra vissa saker angående den här vännen. Ni som känner henne kommer kanske bli lite chockade av den här bilden jag nu har tänkt att publicera. MEN. Låt er inte luras...det är inte en godispåse (en påse som innehåller godis) som hon håller i, med andra ord min vän har inte köpt godis!
Ni kanske också tror att det står "fyndlagret" på påsen men det gör det inte heller. Det är era ögon som spelar er ett spratt.
Kort sagt, ni som nu drar slutsatsen att min vän har handlat godis på fyndlagret, tänk om! Det har min vän inte gjort eftersom hon inte är en (jag citerar) "tattartjockis". (Fyndis + godis = tattartjockis)


OBS vännen vill troligtvis vara anonym eftersom hon har solisar på sig. nice tryyyyyyyy....

NIKLAS NYGREN

Tänk dig att:
Klockan är mycket
Du har tråkigt
Det är mörkt (och ja jag är mörkrädd, fast det skrev jag inte här...)
Du är lite ensam
Din dator utsätts för sabotage vilket gör att du inte kan få hjälp med filosofin
Eftersom du inte får hjälp blir du ledsen

Då lyses din tillvaro upp av....gröt. Inte vanlig gröt heller. Nej du får SOCKER MED!

Jag vill bara säga tack Niklas Nygren. Tack för att du finns där och ger mig gröt OCH socker när jag behöver det!


+ + + + +


Hej jag heter Hanna och har big issues med filosofin!
Ni får gärna komma hit och skriva det åt mig så kan det vara klart när jag vaknar imorgon.

Nu ska jag dejta sängen, bonne nuit amigos.


sthlm streetstyle

De kläderna skulle jag kunna kopiera rakt av och jag antar att ni är förvånade över färgvalet, haha.


EGO GIRL

Vad har ni gjort idag? (Det var en retorisk fråga som ni inte ska svara på, jag vill bara ha en anledning att svara på den själv). Jag har gjort ingenting! Jag sket fullständigt i allting och det känns braaaa!
Har därför all tid i världen just nu, funderar på att försöka laga någon god mat med mamma.

När man har mycket fritid så....


En gång för länge sedan...

...tyckte jag om sånt här och jag hade tid för det.


Nu...
...tycker jag fortfarande om sånt här men jag inte tid för det.

Jag har tappat min estetiska sida.

14 av 22

Så många punkter på min lista är gjorda. För den som undrar alltså. Livet flyter på lite lättare nu i vilket fall och det går lite lättare att andas eftersom man kan börja slappna av lite mer (dock inte slappna av helt, nejnej!). Engelskan är historia, svenska boken klar och filosofin är påbörjad. Företagsekonomin känns inte akut så det är ideologier som gäller idag. Härligt.

Hoppas ni icke-entreprenörer njuter riktigt jäkla mycket av lovet för vi andra har nämligen inte lov (och vi får inte ens tycka synd om oss själva..för vi har inte förstått att vi är priviligerade. Och ja jag är ironisk nu! Alla hör det? Inga missförstånd?)

Nu ska jag äta mat och sen back to reality (=pluggpluggplugggplugg)

Ciao


on the window sill





Ja sånt gör jag när jag har tråkigt.


MIAMI DOLPHINS

Det är ganska otroligt (inte bra otroligt) att man ska behöva få dåligt samvete över att man sover länge, äter frukost segt framför tv:n, går omkring i morgonrock till klockan 12 och fastnar vid datorn ett tag när det är lov. Det är ju då det är meningen att man ska göra de sakerna. Om man inte får göra det då, när får man göra det då? Jag tror jag lever lite för mycket efter den här "jag-gör-det-sen-livsstilen". Underskatta den inte, den är grym, men ibland är det nog bättre att ta tag i sakerna först och sen kunna njuta av lovet på riktigt så det är dagens planer.
Om jag får tid över sen måste jag nog med rensa min garderob...

...och man kan göra fynd i pappas garderob...

WILDFOX






Ibland helt utflippade men jäkligt snygga bilder.

en i mängden

Jag gör det. Eller okej jag gör det också. Kör på armygrön vårjacka. Shit va tråkig jag är. H&M också, det blir inte bättre... Men det spelar ingen roll för jag gillar den och det är inte, jag upprepar inte(!) samma jacka som alla andra har. (Det är bara samma jacka som snart alla andra har...)

give me a million



Balmain

MIX







Pourquoi le soleil ne brille pas aujourd'hui?
(För er som inte föddes som språkgenier: google translate )

Nu ska jag nog ta och göra en "Hanna Carlsson" dvs en havregrynsgrötsfrukost.
(där har vi ett nytt ord att lägga in i svenska akademiens ordbok)

CIAO ♥

Dom kallar det "lov"




let the sunshine in

Underbara dag med solsken och äntligen vårkänslor. Lite konstigt att det är marknad på påskafton men jag struntade i konstigheterna och kollade läget där ändå. Man blir inte ens förvånad över att man träffar så många man känner längre. När det väl händer någonting i små byar är alla där. Men jag får faktiskt lite ångest nu över att jag sitter inne så därför ska jag lyfta på rumpan och ta mig ut. Tar tag i den meterlånga plugglistan jag har över lovet sen, imorgon typ. Idag kan man inte vara inomhus, faktiskt.

Okej vår i all ära men jag ger fortfarande inte upp det svarta.
  

Ciao

Vad är det?



Aha...


RSS 2.0