bye...

hej,

nu äntligen far jag ner till kusten och där tänker jag stanna resten av sommaren (förutom en vecka som ska spenderas i gbg/gothia)  får väl försöka hålla igång lite ändå:P
midsommar var väl rätt kul firade med mathilda henningsson, ida carlsson, hampus sjögren å familjer. mn det regnade ju så vi satt inne rätt länge å kolla på film xD mn sen blev det rätt fint :)

farväl alla nu tar jag sommarledigt från att skriva (puh äntligen)

pussar å kramar <3333


sommar.

oj då länge sen ja skrev nu:D

härligt med sommarlov nu, mn lite sorgligt att man inte kmr träffa alla på typ 10 veckor:/ mn träffar ju de flesta på gothia om inte annat iallafall:D
, ska ner till stugan på torsdag å fira midsommar. i olofsbo me några...kan nog bli kul:) 
 sitter å pratar med lotta om sniglar, chokladpudding och äppeljuice mm kul humor vi har <3

nån som vill träffas i sommar?!

<3

allaktivitetsdag:)

hejsan,

idag hade vi en aktivitetsdag, och ja, hanna k, lotta , clara och emie skulle ju segla i ulricehemn:D:S haha först så segla ja o hanna o clara med en instruktör ( som till våran stora besvikelse inte var jimmy eller va han hette:() haha han hade såå kul skratt iallafall, jaja och eftersom vi inte lyssnade på genomgången så visste vi inte hur man seglade;) haha så vi var väl helt lost där ute på sjön hahha mn vi lärde oss fort, fast ja vågade inte hänga över kanten:S:S:S o de va lite knasigt när bommen kom o vi skulle ducka;)

haha sen så fick vi segla själva så vi satte oss fem i en båt xD å de gick väl sådär i början vi kom ju framåt. sen så skulle vi ducka  å lotta släppte rodret så bommen snurrade ju flera varv, å alla fem låg ner på golvet å duckade å alla skrek typ å asgarvade å så kom killen i en motorbåt å försökte föklara hur vi skulle göra haha tror ni vi lyssnade?? ah de kanske vi gjorde mn vi fattade ändå inte ;) så vi tänkte att vi kunde bada istället så vi började svänga in mot land å vi kunde inte lägga till vid bryggan så den andra instruktören fick nog mer panik än vi å skrek släpp seglen!!! å emie bara - vi har ju släppt seglen hahahahha å så börja hon springa å skrika - sväng,sväng,sväng!!! å clara (vår hjälte) lyckades undvika krock med en annan båt med typ 2 cm marginal hahaha såå rolit :):)

kanske skriver mer sen
pussar.

RSS 2.0