VS

Kollar på Victorias secret fashion show. Har redan sett det men det är så bra så jag kollar en gång till.
Är det konstigt att jag kollar på tjejer i underkläder? Två gånger...


SÖNDAG

Varför ska nya vanor vara så svårt att trycka in i huvudet? Jag försöker desperat få tillbaka känslan man fick av lördagsgodis när man var liten. (Så att man kan sitta där framför Gladiatorerna och känna sig som 9). För att det ska funka - inget godis de andra dagarna.
Hur går det då? Ha..ha..
Så bra att jag inte ens behöver berätta det här. Kan i stället berätta att jag ska tvinga mig själv till gymmet en sväng och träna bort min träningsverk.

Nu ska jag genom telepati försöka koma på vad alla ni andra ska göra idag.

(När jag lade upp denna bilden var det 23 dagar kvar till Italien. Det är över ett år sedan, helt sjukt.)

IBLAND SÅ

Kan ha kommit hem från den mest lyckade shoppingdagen någonsin (läs so far). Syftet var i och för sig bara att försöka hitta något som kunde likna en balklänning. Efter att alla snackat så mycket om att man inte lär hitta någon i en butik och att alla därför skulle sy upp egna hade jag faktiskt börjat tro dem. Men det gick alldeles utmärkt att hitta en i butik. Så det så.
Eller hitta och hitta.
Snarare hitta en modell som var fin, bli lite ledsen över att den var i storlek L och i färgen plommon (som fick Edward Cullen att framstå som solbränd jämfört med mig), sedan få veta att den kunde specialbeställas i vilken storlek som helst och att jag då också fick välja vilken färg jag ville, bli glad igen, bli orolig för priset, få veta att det inte skulle kosta något extra, LYCKA.
Inga extra donuts för mig i USA alltså...

Hittade även en klänning/linne jag suktat efter i månader men inte köpt på grund av prislappen till 70% rea, LYCKA.
Allt bara för att komma hem, hämta ut paket från ICA innehållandes en bikini som jag som en chansning klickat hem för några dagar sen. Den visade sig sitta helt perfekt och dessutom vara den snyggaste jag någonsin ägt, så återigen LYCKA.

Vad mer kan jag säga, jag har flyt nu.

2

Idag är det två månader kvar till USA. Hoppas det går fort. Fick också mail från min hostfamily med goda nyheter om massa roliga saker som är planerat. (En hel del träning lär det bli). För att fira två månadersdag (haha) påbörjade jag en lista med saker att göra innan USA. Ni kan få se den.

- Köpa träningsskor
- Fixa nytt VISA-kort
- Försöka få tag i en ny bikini
- Fixa balklänning
- Klippa mig
- Starta upp klassbloggen

vilket abrupt slut detta inlägget fick...

BALANS

Jag försöker febrilt komma på hur det här med inspiration fungerar. Varför det vissa perioder flödar och andra...inte. Antagligen handlar det om balans. (Det låter i alla fall som att man vet vad man pratar om när man nämner balans.) Har man mycket att tänka på får inspirationen inte plats. Har man för lite att tänka på får den för mycket plats och det blir i stället svårt att sortera all inspiration och välja ut något bra. Men när man hittar den där gyllene mittenvägen (hej buddhism) så klickar det. 

Jag hittade den nu. Vilket är rätt konstigt eftersom jag igår var sämst av alla på att hålla balansen på yogan.

Tyvärr har mitt minneskort till kameran gått sönder så tills jag fixat ett nytt får det bli gamla bilder.
Som ett statement mot den halvmeter snö som snart lär täcka min annars så fina gröna trädgård. Jag vill ha vår, USA och sol. (och alltså ha shorts på mig)


RSS 2.0