MITT NU


Jag har inga byxor och matten har jag slängt på golvet. Kan dock meddela att jag nu har duschat så ni behöver inte vara oroliga längre.

LEDSEN

Det händer lite för mycket nu. Jag hinner inte med. Har inte duschat på en vecka och inte slappnat av på två. Dessutom är det ingen snö. Jag älskar mitt liv.

2

Nummer 1: Jag har lite ångest för att jag medvetet just nu skjuter upp att börja plugga inför ett prov imorgon.


Nummer 2: Såna här inlägg suger.


HÄR ÄR

till alla er små losers som inte insåg storheten i denna julplaylist förra året :)
Jul


EXTRAORDINÄRT VANLIGT

Jag har börjat förstå hur det här med julmys ska skapas. Ljus ljus ljus. Ah men surprise på den va? Nej självklart inte, alla vet att levande ljus är hög mysfaktor på. Det är bara det att jag är så dålig på att faktiskt tända ljus. Att ha ljuslyktor i massor, det är jag bra på. Men av någon anledning blir de alltför sällan tända. Idag tände jag dem. Och jag kan säga att de kommer förmodligen tändas varje dag från och med nu.
Så mysigt har jag. (Det är ganska så jäkla mysigt alltså!)

Annars rullar mitt liv på. Ganska snabbt går det. I torsdags var det strindbergteater som gällde. Tänker inte ens bry mig om en recension. De som var där fick se. Hamnade mitt i en nellyplåtning på Viskan innan och pratade lite med förvånande trevliga Angelica Blick (som förövrig var så snygg att jag ville gå därifrån). Igår var det utgång med alla kompisar, jag har så fina kompisar jag.

Av ren lathet orkar jag inte ladda upp några bilder men det betyder bara att det kommer bilder en annan dag.

Nu ska jag fortsätta mitt übermys!

RSS 2.0