HAN KOM SOM ETT YRVÄDER...

..en aprilafton och hade ett höganäskrus i en svångrem runt halsen. Osv. Ja det är Hemsöborna som gäller idag. Eftersom jag var smart nog att glömma alla anteckningar om vad jag skulle skriva om i skolan så blir det inte så bra som det hade kunnat bli. Strunt samma, får sitta och pilla med det sista på måndag kväll, natt, gryning. Stryk det där sista.. 

Se till att ha en bra lördag för snart är det måndag.
Hejdå.

JAG ÄR EN SÅN TJEJ

En helt pluggfri dag unnade jag mig idag. I stället åkte jag och köpte godis till mig och mamma och sen har vi suttit och kollat på Hollywoodfruar. Nu ska jag fortsätta kvällen med Top Model 16 och Desperate Housewives.
Grrreat!

KVÄLL

Har precis haft minikalas för min bror. Middag och bildvisning var väl vad det hela handlade om. Min morbror och hans fru har nämligen nyss kommit hem från (ännu en) USA-resa med 961 bilder i bagaget. 961 bilder som de nu skulle dela med sig av. Det tog två timmar. Och ungefär 100 bilder var på öken. Detta menar jag dock inte som enbart dåligt. Jag har ju fått se mycket av USA. (25 delstater närmare bestämt). 

För 3 minuter sen satte jag mig för att göra ett sista ryck med matteplugg. Behöver inte ens säga att jag inte gör det längre va?

Nu sa min dator att det är 2 minuters batteritid kvar. Det betyder nog att inlägget avslutas här.
Vi hörs imorgon!

PUSS

P.S för att det inte ska ske ytterligare missförstånd så vill jag bara påpeka att jag inte försöker luras i inlägget under. Klockan var 10 i 11 inget annat. Haha.

SUNDAY MORNING

Måste få ge mig själv en eloge för att klockan är 10 i 10 och jag redan har hunnit med att gå ner till gymmet, träna en timma och sen gå tillbaka. Nämnde jag att jag inte tog bilen? Och att det är cirka 10 minus ute? Uppfriskande. Nu ska jag duscha. Varmt.

Godmorgon!

NYTT


1. Dr. Martens 2. Skinnshorts från JC 3. Fint från vila 4. Glittrigt från vila 5. Turkost från Vero Moda


- - -


TISDAG

Jäklar vilken ansträngande dag. Nej. Fast en ganska produktiv sådan. Spenderade några (fem!) timmar på företaget för BDC-skrivande så nu är vi i alla fall på banan med det hela. Dessutom fick vi kanelbullar och fläsk och potatis till lunch (gratis) så det var ju värt att åka dit bara för det. Eftermiddagens och kvällens planer är matteplugg och träning. Standard sådär.

Ibland tycker jag att det är rätt coolt att inte ha något hår. Eller att det inte ser ut som att man har något hår iaf. Man känner sig naken exposed och rädd då. Det försökte jag gestalta. Ni vet, rädd tjej som kommit ifrån päronen på gekås..
Och ja jag vet att det ser ut som att det ena ögonbrynet är mörkare men det är det inte, bara ljuset som spökar.

HUR SNYGGA ÄR DOM INTE DÅ?


Jeffery Campbell


MÅNDAG


90210

Idag är jag ledig så för att säga som det är har jag inte gått upp ur sängen än. Inte på riktigt i alla fall. Jag tog en tripp ner till köket och hämtade lite proviant för någon timma sen för att sedan återvända till base camp - sängen alltså. 90210 säsong 4 rullar på datorn vilket gör detta till en alldeles förträffligt bra förmiddag.

Hoppas att alla ni andra har det lika bra som jag!

SMACK

Har varit på jakt efter ett par snygga skinnbyxor som inte kräver att jag säljer en njure för att ha råd. HM's för 299 spänn hade därför suttit fint (bokstavligt talat då).


RSS 2.0