bored

kommentera nåt kul jag har tråååkigt.


can lee

Mitt och pappas favoritklipp på youtube ALLA KATEGORIER

Allvarligt ta er tid en minut och titta klicka inte bara förbi och kommentera typ haha utan kolla det är skitkul
-vad sjunger du på för språk?
-engelska??

Klockrent !


längdskidor.

Mamma kom hem och sa att hon hade köpt längdskidor så nu har jag vart uppe och kollat när hon och anton åker. Lite kul eftersom hon inte har åkt på 25 år haha men skam den som ger sig :) eller heter det så?
Aja jag har bara åkt en gång i hela mitt liv och fy va svårt det är. Jag höll på att ramla så fort jag såg en backe och i uppförsbackarna (när man behöver mkt fart) åkte jag alltid baklänges .. inga roliga minnen eller jo roliga men kanske inte så hm..trevliga.

Ska ni kolla på melodifestivalen ikväll eller? Jag hejar på Agnes hon är snyggast ;)

dagens nej tack..

 Allvarligt tycker någon detta är snyggt? nelly.com har ju snygga kläder??


..

Jag fyller år om 9 dagar och jag vet inte vad jag ska önska mig ...


090228



Godmorgon


Det är faktiskt det, solen skiner och allt, jag är glad :) Jag har vaknat hur många gånger som helst inatt men jag är inte trött ändå för jag bara vände mig om och somnade. Visst är det skönt när man typ vaknar kl. 5 och tittar på klockan och vet att man kan sova i flera timmar till?
Det älskar jag och på sommaren när man vaknar av att det är sol och 25 grader varmt?
Längtaar.
Men nu är det väl bara typ 170 dagar kvar eller nåt va?
Fukost, frukost, frukost..

bye

skavlan

Kollar på "skavlan" det är rätt bra faktiskt. Han blandar humor och allvar på ett bra sätt och han kan va hur allvarlig som helst och sen helt plötsligt dra värdens skämt och så börjar alla skratta. Det är coolt. Jag vill med ha en talkshow.
En till kul grej va att i programmet va de en norsk, en dansk och en svensk undra vem som förstog de andra bäst?

hannawerneröd

questions and hopefully answers..

Jag tröttnar på andras bloggar så fort, jag vill hitta en ny blogg att läsa som inte är jättekänd typ blondinbella.


Vilka bloggar läser ni?

what a wonderful world

Visst blir man glad av vårväder?
När vi sluta idag tänkte jag direkt att jag skulle försöka få skjuts av pappa de 2,5 km(!) hem från skolan för att det var så kallt och regnigt och allt. Men det var bara för att jag är så van vid det tråkiga typiskt svenska vädret nu. När jag kolla ut var det ju sol och varmt ! vår :)
Så ist för att ge vika åt latheten och åka bil hem gick jag med yasmin och edwin (som skulle till pizzerian).
Nu sitter jag inne vid fönstret och solen värmer igenom det så det blir jättevarmt,
I love it !

Nu ska jag nog äta pannkakor eller nåt.

Alessandra Ambrosio

                                       


D. A. M. N. !

bert

Tråkig skoldag idag.. fast skönt att slippa franskan, sören olsson och anders jacobsson var typ och prata ist. Dom gjorde bort sig rätt mkt när dom sa skämt som ingen fatta men en del va riktigt kul. jag tänkte inte ens på att torben hade "tvingat" mig att va med i deras tävling så självklart skulle dom dra mitt namn så att jag fick gå upp i aulan inför alla andra nior och prata med dom och massa. Pinsamt, inte att prata med dom men att ha 100 mkt fördomsfulla nior stirrandes på mig.. Jaja jag vann ju en signerad bok som det står kram från bert i xD


Fast den bästa måste ju ändå vara Åke ;)

Ciao

what´s wrong?

Det är nåt knäppt med min blogg inläggen kommer ju inte och om man klickar på dom så kommer dom flera gånger ?:S måste blit nåt knas med allt .. 

ge mig


plugga

Måste sätta mig och plugga massor nu. Ska skriva ögonvittnesskildring om andra världskriget och öva franska ord och massa.. Jättejobbigt väder ute typ slask som har frusit så det är is överallt, det var inte kul att gå hem i och jag som hade tänkt att gå fort så att jag fick lite motion menmen. Så här sitter jag och är vrålhungrig men har ingen lust att laga mat och med ett berg av läxor att göra.

bara en sak att säga..
..see ya !

magic

Någon som sett "Trollkarlens hemligheter"kanal5? Jag skulle gärna vilja veta hur man gör det här tricket skitläskigt ju. Man Förstår ju att det inte är verkligt men ändå kommer iaf inte jag på hur han gör. Killen ser allmänt läskig ut med det gör ju det hela äckligare men det är coolt när man ser myntet liksom färdas under huden på hans arm. Usch!

http://www.youtube.com/watch?v=ToMYdBpTH4I


Sånt här tittar jag på när jag har tråkigt haha.


fire in the house

Fick precis sms från min fotbollstränare att vi inte kommer ha träningar förrän tidigast i mars :S våran klubbstuga brann upp i veckan och nu har vi inget material typ bollar och så plus att alla våra priser och pokaler vi har vunnit har brunnit upp :O


lika som bär?

Var det någon annan än jag som tänkte på att tjejen i BWO:s frisur var riktigt lik den förra swarzkopf-reklamen?
Ni vet den där dom slänger iväg sina "färghjälmar"?

090222

Godmorgon,

Jag har ingen aning vad jag gör uppe egentligen, jag borde sova det är ju helg men jag drömde något jättekonstigt, att jag var med i Desperate Housewives och att min kompis akulle amputera händerna så att jag skulle såga av dem .. snacka om att vara lättad när man vaknar ;)

´honey

Någon som sett filmen Honey?
Lillkillen är för söt !
Nu ska jag se melodifestivalen


19.55

Har ätit mat precis, pizza :P riktigt nyttig ska man vara en lördagkväll. Familjen kollar på postkodmiljonären och pappa är stolt eftersom kanske, kaanske ska han få vara med som livlina nästa vecka haha.

Vad gör ni?

plopp eller center?

Vad är det egentligen för skillnad? Dom smakar ju precis likadant men ändå säger många att dom t.ex inte gillar center men dom gillar plopp?

Vilken tycker ni om bäst?


 


nelly.com

Skitsnygga pumps från nelly.com 999kr fast när man är 1.79 behöver man knappast bli 10cm längre eller hur?




ätaätaätaätaätaätaäta

Dagens konstaterande: Tacos är faktiskt lika gott dagen efter (Y)




Män som hatar kvinnor

Såg bilden på blogg.se:s startsida.. alla pratar om "Män som hatar kvinnor" har ni läst boken?
Det har inte jag men jag funderar på att göra det om för den verkar bra. Jag menar om den har sålts i över 10.000.000 exemplar så kan den väl inte vara helt dålig eller hur? Filmen verkar sådär tycker jag, kollade på Skavlan när dom pratade om filmen och det som slog mig mest var att dom verkade ha tagit bort massa och gjort karatärerna mer vanliga. Det är rätt tråkigt eftersom det är det som gör boken bra, att karatärerna var så udda och att händelserna verkligen var så brutala. Då ska man väl inte ta bort det när man gör en film?

Det är ju dömt att misslyckas? menmen ni får väl bevisa mig fel om ni har läst boken/sett filmen eftersom jag inte har det.


 

ny design?

Jag har tröttnat helt på designen på min blogg men jag orkar inte ändra helt och hållet. Det kan nog bli snyggt om man bara ändrar bakgrunden till vit eller nåt får testa det senare..
Just det jag kommer inte ihåg hur man gör.. jaja det får lösa sig. Det borde vara mitt motto. Det löser sig, och för det mesta gör det ju faktiskt det. När man tror att det bara inte kan bli värre nä då blir det inte det heller för någon gång måste det ju vända eller hur? Det är väl det som kallas att tänka positivt ;)

Je me brosser ma dents nu ;) ( observera franskakunskaperna)


Ciao

melodifestivalen del 3



Vilka går vidare till globen / andra chansen?

Jag tror nog att EMD och BWO går vidare (även om jag inte hoppas det.) Kanske är det ett vinnande koncept;

x Ditt artistnamn måste innehålla endast tre bokstäver ?!

planer för dagen,

Vad ska ni göra idag?


goodmorning sunshine

..eller kanske snarare vinterland.

Idag har jag gjort i stort sett ingenting, gick upp för en halvtimma sen och har i stort sett bara ätit frukost. Gjorde färdiga ciabattas i ungen med smält smör och ost på mums! Känner mig otroligt nyttig..


Fukost

Gomorgon alla ! :)

time to fall asleep

Vad gör ni när ni har tråkigt?

Skulle vilja ha en lång lista med roliga youtubeklipp t.ex så kan man bara ta och titta på ett när man har tråkigt det vore bra.

Tipsa gärna!

Nu ska jag gå upp till min stora, sköna, varma säng och bädda ner mig bland mysiga lakan och ta en lång sovmorgon imån.
Testa om ni kan få med mer adjektiv i en mening ?! ;)
Buona notte!

RSS 2.0