FARLIGT


Om Hallarevägen bytte namn till Wisteria Lane.

Då skulle du bli väckt tidigt på morgonen av ljudet av vatten. Inte sådär härligt och lugnande som en porlande bäck utan mer som ljudet av en högtryckstvätt. När du tittar ut genom fönstret ser du att det som du trodde var en staty egentligen är en fontän. Det värsta är att dina grannar älskar fontänen. De tänker inte ta bort den och de bryr sig inte om att den väcker dig på morgonen. Jag lovar ingenting men något säger mig att detta är början till (ännu ett) krig på gatan. Det är inget konstigt.

Nu när du ändå är vaken tänker du att du kan gå ut och hämta tidningen. Av någon konstig anledning tänker alltid grannen som bor mitt emot dig samma sak, exakt samtidigt, varje dag. Det är nämligen så att ni alltid står där på var sin sida av vägen på morgonen och vinkar till varandra i era morgonrockar. Ingen tycker det är konstigt, det bara är så.

Under förmiddagen skulle det komma fram att en av grannarna har mördat en annan granne, någons hus kommer brinna upp, någon kommer fejka en graviditet och någon kommer bli träffad av ett flygplan. Människorna på gatan käkar utpressning till frukost och hemligheter till lunch. Har man tur kan man få lite lögner som dessert. Det är inget konstig med det.

Under eftermiddagen kommer fruarna vara otrogna med brevbärare, grannar, rörmockare, terapeuter och kollegor. Konstigt? Inte alls.

På kvällen, i skydd av mörkret, kommer en ny familj flytta in på gatan utan att någon ser dem. Med sig har de självklart nya hemligheter som inte kommer förbli hemligheter länge till.

Det bästa av allt är att ingen skulle tänka tanken på att flytta därifrån.
Jag tror tranemo behöver lite mer drama.

LÄTTNAD

Att bli fri från de rödvita människorna, även om det bara är för 3 veckor... Har nog aldrig kännt mig så fullständigt utmattad och tom haha. Har heller aldrig varit så förbannad, frustrerad, ledsen, trött, besviken och matt på samma dag. Men syftet med det hela var väl nya erfarenheter right?
Nu börjar livet igen, eller "livet" menar jag för en sak är säker, jag är inget måndagsbarn jag är snarare ett fredagar-klockan-13.50-barn. Och vet ni vad, det är bara 18 timmar och 10 minuter dit :)

TIME

Antingen tycker man det är snyggt eller så tycker man inte det.
Ni kan gissa själva vad jag tycker.


HAHA

observera titeln på klippet.


PAINT

är ett underskattat sätt att förmedla budskap på.


in love with this lie...

..att jag älskar ep, ha! Nej sånt tar vi inte här. Längre. Oj då har jag ju ingenting att skriva om?! Betyder det här att jag ska skriva positiva saker nu? Oj...
Okej skämt åsido. Typ.

Ska det va såhär jämt?

BESLUTSÅNGEST

 

?


hej...

Klockan är 18.05 och det är LJUST ute. Det var inte längesen klockan kunde vara 16.05 och det var svart som natten. Vi går mot ljusare tider mina vänner. Synd bara att det bara är ljusare tider när det kommer till väder och inte på skolfronten.. Vem lägger två prov samma vecka som danskarna är här? Ni behöver inte svara för jag vet att ni vet svaret.

Men man kan ha roligt i skolan. Faktiskt.

Och bad imorgon leder till dagens (eller kanske morgondagens) i-landsproblem:


...hejdå


jag..

..har fortfarande inte börjat plugga.
..tycker spotify är bra grejer - The Kooks – Naive
..borde börja plugga
..borde inte lyssna på spotify just nu utan plugga i stället
..fick en plötslig längtan att åka till peace and love

hmm..

+++++

Efter för lite sömn och med lite skuldkänslor för att jag fortfarande inte har tagit tag i plugget borde jag vara på kasst humör men det är jag inte. Solen lyser ute så jag och mami har tagit en långpromenad och nu är jag därför redo att göra klart mina "måsten". Som t.ex. politiska ideologier... Det är lika roligt som det låter, tro mig.
Men det gör inget för jag är fortfarande på bra humör. Får se hur länge det håller i sig när jag väl börjar. 

Såhär tycker vi om sol.

Adios amigos

SOL

Helt otroligt, underbart skönt. Jag känner våren sakta komma krypande. Snaart blir det jeansjacka, converse och såna där brills som skyddar mot SOLEN på!



:)

DROG



Det här kan vara det godaste någonsin. Bara en till....

17

Eller okej inte förrän 14.27 jag har fortfarande några timmar kvar som 16-åring men sen så. Bara ett år kvar....
Det bästa med födelsedagar måste nog vara att man har en godtagbar ursäkt till att sitta i sängen och äta tårta till frukost, heelt okej. Presenter är med bra haha. Fick en fin ring av mamma och ett par nya byxor, tackar! Min söta bror gav mig praliner, såna där fina som smakar himmelsk, han lyckas ibland :) Fick även lite noter och grejer eftersom jag vill börja spela lite igen. Men den bästa presenten var ändå:



Nu är den min, och jag vet att jag sa att jag inte ville ha någon för att jag skulle bli galen på touchen men det är glömt nu, jag är kär. iPhone kan slänga sig i väggen jag har hittat en ny hahaha.

Well grattis till mig då i guess


8 MARS

Jag fyller år imorgon.


KUL

Att bli väckt klockan alldeles för tidigt när man kan sova till klockan alldeles för länge. Får se det positiva i det hela, dagen är inte bortkastad på att sova. Studiedagar är som sagt till för att studera som en av mina smarta vänner kom på... Nu gäller det bara att ta tag i det med.
Först ska jag bara.. och så ska jag bara...jag ska bara...hjälp det kommer inte bli något gjort idag heller.


Någon bild jag har tagit för väldans länge sen. Den såg lite vårig ut och eftersom våren inte verkar finnas ute ser jag till att fixa vårstämning inne ist.

PUSS

ACNE

Någon som känner för att ge mig en födelsedagspresent för 5995 kr? Kom igen det är inte så mycket, däremot är det jäkligt snyggt.


DREAMING

Jag börjar förstå anledningen till varför Amelia är så besatt av New Moon...


J U I C Y

Ska jag vara ärlig så blev det inte mycket plugg igår, hittade på andra saker istället. Det är farligt lätt det där.. Men idag kommer jag ju få ta konsekvenserna och ta igen en missad plugg-dag. Känns skönt att det löste sig med rapporten iaf, vi lyckas alltid få problem med dem. (Om inte problemen ges till oss, ser vi till att skapa egna problem...) Efter min fantastiska frukost borde det gå lättare att komma igång ändå haha.


När mamma frågade igår vad jag önskade mig kom jag på att jag inte har tänkt på det alls, jag tror inte jag vill ha något. Fast jag hade ju inte tackat nej till den här. Jag orkar inte med en iPhone eller en Satio eftersom jag skulle bli galen på touchen. Den här har med touch men bara till media-menyn. Super.


mobilbilder

Har äntligen lyckets intallera rätt program + hittat sladden till mobilen så att jag kan föra över bilder och musik till och från datorn till den. Ett urval av alla bilder. Vissa bilder är konstiga och kan tyckas meningslösa men då kan ni nog räkna med att det är internskämt.



















Jag skulle vilja ha vår nu tack.

FRUKOST

Godmorgon

(Det är nu min pappa skulle säga, godmiddag menar du väl? men nej jag menar godMORGON)
Det är helg och på helgen är det morgon fram tills...jag var på väg att säga 12 men vi kan väl säga 12.15?
Det är en jäkla skillnad att vakna upp när solen lyser in genom gardinerna och kastar fina skuggor in i rummet eller att vakna upp och det är grått och mörkt ute och man bara vill dra täcket över huvudet och somna om.

Trots att större delen av dagen kommer spenderas med skolbäckerna i famnen så är jag glad. Det hade dock inte varit helt fel att just nu sitta på en liten terass någon stans vid havet där det är 25 grader varmt redan så här tidigt och känna hur det fläktar lite och samtidigt bli serverad en frukost i stil med den här.
Det kommer en dag, det ska jag se till.



HELG

Varför känns det alltid som om man har "förtjänat" helg när den äntligen kommer? Fint är det i alla fall även om helgen (+ studiedagarna) kommer bestå mestadels av plugg. Hade dock velat få en liten lucka där jag kunde fly bara för en stund och det känns sådär att fira födelsedag med företagrapport men that's life(?). Jag är helt slut och skulle nog somna om jag försökte. Världens tråkigaste människa måste ju bara vara jag.



puss och godnatt

lack of inspiration

Tycker ni det liknar någon eller? Men vadå man blir inte så inspirerad på vintern...


jag vill ha vår och snart så....


HAHA

Jag lever. Typ.

Har varit kass uppdatering här men jag har inte tid att prioritera sånt här längre.
Går man ep så får man helt enkelt räkna med att allt bara rasar vissa dagar. Igår va en sån dag. Men de behövs för nu känns det bättre. Efter två dagars stenhårt plugg är jag tillbaka på fötterna igen (kan man säga så?). Jag behöver fredag, jag behöver vila och jag behöver INTE veta att jag ljuger för mig själv (och er) när jag säger att jag mår okej.


ja

Lycka - att få sluta 11.45 ist för 16.05!
Inte lycka - Västtrafiks busstider, döööö

RSS 2.0