HON LYCKAS VISST JÄMT

Robyn – Body Talk pt.3


"ANKOMST"

Såhär har jag och den där torra typen spenderat dagen. Ja jag menar faktiskt att det tog hela dagen. Jag tror att ordet noobs passar in ganska bra på oss.


om du var vaken skulle jag ge dig allt det där.


what´s with the hurry?

När vår amerikanske besökare idag pratade om "The snowflakes" (även kallade svenskar på besök i kalifornien) började jag tänka på sommar, eller snarare längtan efter sommar. I mars någon gång när man sakta börjar vakna upp efter månader i näst intill konstant mörker letar man desperat efter moln-luckor i himlen i förhoppning att solen ska kunna bryta sig fram där. Det är som en lång jakt som vi anser är värd någon sekund av solens värme på våra frusna näsor.

Längtan efter sommar börjar alltså omedvetet redan i mars, när vi egentligen ska njuta av våren. Då början vi måla upp den där bilden av "den perfekta svenska sommaren". Den som alla, år efter år, envisas med att tro att den kommer. Sen spelar det ingen roll hur fint väder det är på sommaren (kolla bara på denna sommaren!!) så fort solen går i moln börjar klagandet på att "detta varit den sämsta sommaren på länge"..

Skolan börjar, hösten kommer och nu, någon gång i början av november börjar vi tagga jul.
Mycket uppladdning för några få timmar kan tyckas men det är samma sak där. Vi bygger upp en bild av "den där perfekta julen". Visst jul är underbart men aldrig så underbart som i tanken eller hur?

Och just det ja, så fort december är över vill vi nästan ha bort snön direkt så att vi snart kan börja tagga sommar.

Varför har vi så jäkla bråttom?

Men okej, jag måste erkänna, även om jag längtar till jul, saknar jag sommaren.


CROSS MY HEART AND HOPE TO DIE


Jag tror jag kan ha en ringfetish.. haha

recept på misslyckande

Testa att vakna klockan 07.05 (när din buss går 06.49) samtidigt som du vet att du måste va i skolan klockan 8 för att göra prov. Testa att ha en underbar mor som faktiskt tar på sig att köra dig till skolan för att du ska kunna göra ditt prov. Fastna gärna i milslånga bilköer för att någon stackare (läs: idiot) har glömt vinterdäck och kör i 30km/h. Kom en halvtimma för sent till provet men gör det ändå. Bli gärna klar först av alla ändå. Åk hem med känslan av misslyckande och gör det som jag ska göra nu.

Godnatt.


EFFEKTIVITET JAG VET

En fullspäckad tisdag går mot sitt slut. Egentligen känns det kanske bara så eftersom färgen på himlen numera är lika ljus och färgglad som min klädstil. Ingen HappySky alltså. Plugg har stått på schemat sen halv 9 imorse och nu får jag anse mig klar för dagen. Har varken överarbetat eller underarbetat om man tänker på hur en vanlig skoldag ser ut.
Imorgon kan jag dessutom bocka för ännu en punkt, möte med le bank.

En så enkel grej kan tyckas, men jäklar vad problem detta papper har orsakat..


En sista kraftansträngning får ta mig ner till dagligvaruhandeln vi kallar ICA. Sen, seen ska jag göra det som många försökte lära mig för ett år sen. Det som jag äntligen har fattat hur man gör. Chilla.
Framför DH dessutom.
Åh, det här blir bra.


RSS 2.0