SOM OM NI INTE HÖRT DET REDAN

Datum för USA-resan klart! 22 mars-11maj blir det. Kände bara för att uttrycka denna glädje. Har svårt att fatta att det efter sommaren i princip bara är ett halvår kvar. Det är vår tur nu, men först ska vi klara av en sista kraftansträngning. Hörde jag BDC?
Nej förlåt jag behöver ju inte vara en partypooper nu. Idag var ju sista skoldagen och allt. Konstigt nog har jag inte det minsta sommarkänsla.


110530

Nä om man kanske skulle ta och pallra sig till skolan då. Vänta, är jag klar med tvåan nu?


3 DAGAR SENARE

Fick en liten hjärtattack när de glodde tillbaka på mig inne på Sisters. Hej följ med mig hem sa jag. Självklart svarade dom.


(Översättning för trögfattade: De är samma brillor som i inlägget under.)

PERFEKTION

Jag talar om brillorna.


LÄSER NÅGON ENS FORTFARANDE?

Blir alltid lika glad när jag öppnar datorn och möts av de färgglada post-it-lapparna som pryder skrivbordet. Ja digitala sådana alltså. På något sätt ger den to-do listan som finns där mig en mer positiv känsla än den handskrivna som finns i en plastficka i min kalender. Kanske är det för att typsnittet är så ballt medan min handstil inte är det. Strunt samma varför egentligen det jag ville komma till var att om 4 dagar behöver jag inte någon to-do-list på 2 månader. Känns rätt okej ändå.


ORMAI BETYDER NU FÖR DEN SOM UNDRAR

Uppladdningen för mer frekvent uppdatering har börjat. Känns lite så i alla fall. Sista veckan i skolan har också börjat vilket betyder att fokus fortfarande ligger just där. Aldrig förr har 4 dagar känts som... 8 dagar.
Tills den riktiga jag är tillbaka (i stället för den här robotversionen som bara uppdaterar för att hennes vänner/kompisar/bekanta/whatever börjar tröttna på att läsa samma rubrik varje gång de klickar in här) kan jag bjuda på en bild från helgen.


den som börjar räkna har inget liv.


DET HÄR ÄR JAG



(förresten, hej jenny!)

RSS 2.0