back on track

Måndagar är alltid roliga även om de för det mesta är precis lika, måndag efter måndag. Man är lite småtrött för att det är en hel vecka till helgen men samtidigt är man utvilad. Eller ah efter att ha gått upp 7.30 varje dag så är inte utvilad det rätta ordet..Efter att sen gå upp halv 6 är man definitivt inte utvilad. Sova på bussen kunde jag inte heller. NN gav ju mig iaf lite drömtydning...jag ska aldrig mer drömma om knivar!

Blev smått panikslagen när vi fick veta att vi skulle ha projekttid idag ist för imorgon och därför få stanna kvar till 5. Sen visade det ju sig att hon hade kollat fel och att vi inte skulle ha projekt alls denna veckan så vi slutar 3 imorgon. Funderar därför på att stanna med EE double och plugga historia.
(plugga? jag? ha...ha...)


B eller RM?

Hemma från ledarskapsinternat. Helt slutkörd men har haft riktigt kul. Kan sammanfatta hela helgen med ordet: FYRAHUNDRATJUGOSJU!

Man får föreställa sig att det står 427 på nummerlappen och inte 307.

Funderar nu starkt på att gå och lägga mig en timma. Skulle gått och lagt mig tidigt men har tänkt att titta lite på matchen. Det är ju något speciellt med el clasico.. Vaccinsjukan har släppt nu iaf och nu slipper jag tänka på allt som har med det att göra.
Värsta dygnet på väldigt länge!

Så nu återstår väl bara:
Barca eller Real Madrid?

wulffmorgenthaler


Plötsligt förstår jag hur folk som blir överkörda känner sig...

Fine jag erkänner mig själv som klen. Jag har världens bästa immunförsvar (trodde jag) hur kommer det sig då att jag blir sjuk av vaccin? Det är illa, faktiskt riktigt illa. Plötsligt förstår jag hur folk som blir överkörda känner sig...
Det gör ont!
Varenda muskel ömmar och det gör ont att andas. Jag vill därför inte ens tänka på hur jag hade mått om jag inte tagit vaccin och ist åkt på den riktiga svinflunsan. Hemska tanke.


......

Mitt huvud är på en annan planet, min arm är död och min kropp är okontrollerbar. Jag har gått och drivit med alla svininfluensavaccinets biverkningar men det är inte kul kan jag lova. Jag har ont i hela kroppen och min arm känns som om den inte tillhör mig. Feber har jag med. Vågar inte kolla hur mycket, är rädd för resultatet.
Jag är en sån person som går till skolan även om jag är sjuk, tar helt enkelt en alvedon och rycker upp mig men nu vet jag inte.
Blir nog inte skola imorgon. Missar iofs inte mycket, bad och franska bara. Det är lite surt att jag kanske måste ha tre verb tills nästa vecka då men det får jag väl ta.

091125

Det är mindre än en månad till julafton.


:)

EP-dagen 09 är över. Hela höstterminen har handlat om biljetter biljetter biljetter så det är rätt skönt att det är över och att det är ett helt år tills nästa gång. Inte för att vi kan pusta ut nu och ta det lugnt. Vi har miljörapporten som ska vara klar sista veckan och som vi för övrigt inte ens har börjat med. Blir till att ta oss i kragen och sätta igång på morgondagens projekttid.
Var lite kul att en av föreläsarna pratade om "bra dagar" när allt bara flyter på, man är glad och allt känns lätt. Precis en sån dag hade jag idag.
Underbart.
Några fler såna tack!


nittiosju

97
97
97
Så många ep-biljetter har vi sålt.
Målet? 100.
Retligt? Ja.
Ursäkt? Lågkonjunktur.
Nej men allvarligt alla har varit grymma och 97 biljetter är väl ungefär 90 biljetter mer än vad vi trodde vi skulle sälja. Vi har kvällen på oss med så kanske...kanske 100.


Kom igen EP09!


091121

Det är inte normalt att klockan 02.00 ligga och tänka på "mini" iförd stjärngossestrut springandes omkring ensam på planen i en tom boråshall.
Är man trött då?
Ja.
Det är bara ett bevis på att hjärnan blandar ihop alla tankar man fått under dagen och mixar ihop det till något ytterst märkligt. Var ju på basketen igår med EP09. Basket är inte min grej men det var härlig stämning, mycket folk och det bästa umgänget. Jag vet att åtminstone två basketspelare fångade Edona och Mollys intresse.
Efter det så bar det av hem till Molly för lite "avslutnings-nånting" Kollade på twilight och tyckte lite synd om niklas som var tvungen att lyssna på allas "ååhhh..." så fort Robert Pattinson dök upp i rutan.



världens bästa inlägg

Dagen började inte bra, den fortsatte inte bra och det verkar inte som om den kommer sluta bättre än den började. Den negativa andan är som ett moln omkring mig och det värsta är att när folk kommer för nära smittas dem.
Jag har ju faktiskt inget att klaga på:

x Jag går i världens bästa klass
x Jag går på världens bästa linje
x Varje dag får jag umgås med världens bästa vänner

Dessutom slapp jag gå hem från bussen i ösregnet tack vare världens bästa pappa. Jag ska köpa en sån där mugg till honom.



h.

Jag skulle kunna skriva att mitt historiaprov gick bra fast då skulle jag ljuga.
Jag tröstar mig inte genom att äta utan att drömma om att min garderob får magiska krafter och spottar ut kläder... (ja, jag sa drrömmmaaa)

Vicky dress SEK 495, Motel - NELLY.COMElise Rock Dress SEK 639, Elise Ryan - NELLY.COM
På nyår? Yesplease

Det är i såna här lägen jag önskar att jag var 1.60 istället för typ 1.74.

Idag: Plugg inför matteprov
Imorgon: Krismöte med EP09

ciao


h.

Historia är segt! Men inte tråkigt, L.L har faktiskt lyckats få mig rätt intresserad av historia så grattis till honom. Det sega är att plugga inför provet på måndag. Har ju tif-cup idag med så när ska jag hinna plugga?! Sitter iaf och försöker läsa igenom det lite nu (skumläser är nog mer rätt ord) orden liksom flyter omkring famför ögonen på mig i stället för att fastna i hjärnan...

Gustav Vasa, Erik XIV, Johan III... vem var den tredje brodern?
Behöver uppenbarligen plugga mera så

arrivederci

h.

Sitter och skriver på min nya dator. Har väntat ett bra tag men det var värt det för den är snygg som bara den och den är MIN. Var helt inställd på att köra en grön dell men jag ångrar mig inte alls, även om det bara tog mig ungefär 3 minuter från det att jag kom in i affären tills dess att jag hade hittat den jag ville ha. Ibland flyter livet på bra.


Jag behövde det efter den skitdagen jag hade igår. Först "krossa" jag mitt knä på volleybollen sen höll jag på att svimma av blodsockerfall på idrotten och sen gick franskaprovet åt ett mycket varmt ställe...
Men vad kan man säga det va FREDAG DEN 13:E. Jag fick väl min beskärda del.
Tack!



h.

Je ne comprend pas et je déteste le francais. (troligen felstavat)
Sitter iaf och försöker plugga det nu inför provet på fredag. jag vet faktiskt inte ens varför jag pluggar på det. Det är något med oss ep-elever som gör att vi pluggar även om vi redan vet hur illa det kommer gå på provet sen. Vi accepterar det bara, ler och ser glada ut.

Bussresorna hem brukade vara omtyckta av mig men den tiden är förbi.
Busschafförerna har nämligen inte hajat det här med "landet lagom". Det är antingen eller för dom. Antingen 35 grader varmt eller -35. Man får ju allvarliga skador i vilket fall om man ska sitta på den bussen två timmar varje dag. Man får bara välja om man föredrar värmeslag eller förfrusna tår.

Mon dieu! Je ne sais pas un mot de francais...

Men vad gör man?
Jo man ler och ser glad ut.

h.

"Jag heter Hanna och är MER-missbrukare".

"Hej Hanna!"




Apelsinmannen ska föreställa mig: "apelsinmonster"

h.

Är det bara jag som tycker det är hemskt att titta tillbaka på vad (och hur) man skrev när man gick i typ 7:an?
exempel:
hej!!!! jag heter hanna och jag älskar<3 att överdriva och skriva tre biljoner (xD) simleysar :D:);) i varje mening :P;)x)

Alla som känner mig vet att när jag inte kan sova kommer dom mest konstiga tankarna upp i mitt huvud. Tänker inte nämna alla här (men rosa elefanter har poppat upp inte bara en gång...) igår kom jag iaf på att det måste finnas en ep-förbannelse som ligger över EP09 och som suger "plugglusten" ur alla elever och gör att dom hoppar av.
Jag döpte förbannelsen till Gunnar.
 
Humor på hög nivå.
...eller låg jag vet inte.
Strip

h.

Gårdagen kändes så onödig. Jag vet att jag själv har valt att behöva åka 2h buss till och från skolan varje dag men när man bara har 90min lektion så känns det just det.
o n ö d i g t.
Jag gjorde det trots allt och fick lära mig att man inte ska käka kvicksilver...
FEK-prov imorgon och franska på fredag, toppenvecka med andra ord.

Tisdagkvällar är dom bästa tack vare bree, gaby, susan & lynette!


h.

Jag måste vara galen. Allvarligt.
Tror jag att jag kommer börja blogga igen?
Jag har försökt, tro mig jag har faktiskt. Men jag tröttnar alltid efter ett tag.
_______________________________________

Hade jag skrivit om allt som hänt sedan mitt senaste inlägg, som av en händelse var på min födelsedag så skulle datorn krascha av överhettning.
Detta vill jag förhindra.

företagsekonomi, historia, franska, matte, sälja biljetter, sälja julkort, läsa flyga drake, företagsbesök, miljöarbete

detta x1000 består min och de andra ep-arnas vardag av.
Bäst att börja då.
Vad tar vi först?



RSS 2.0