MINNS NI?


I så fall kan ni förstå min förvåning när mor kommer hem med en liknande sak.
Haha jag var tvungen.


HANNAHUMOR

Skrämmande nog känner jag igen sättet att skriva. Ser ut som något jag skulle kunna ha skrivit. Om jag nu hade haft en anledning att skriva en "ingen reklam tack"-skylt, vilket jag inte har. I vilket fall är det roligt.


Jag heter David. Haha.

"ALLTID REDO"

Har i stort sett sovit bort helgen, bra gjort. Huvudet hänger fortfarande inte riktigt med så därför blir inte detta något humoristiskt genomtänkt inlägg (som om det någonsin kommer upp några såna här?). Det bästa är att eftersom det är sommarlov så behöver man inte ha saker, ja "viktiga" saker alltså, att göra hela tiden. Man kan bara..vara? Något viktigt ska jag väl lyckas få gjort idag iaf. Måste ner en snabb sväng till le soccer field och hämta kläder tills imorgon och lite sånt. Låter bilden tala för vad jag spenderar första veckan på lovet med.


Men nu ska jag ut och gå en runda med min idol och förebild.

SJÄLVBEHÄRSKNING

Nej Hanna stäng inte ögonen...NEJ...du får inte somna nu! Ja jag förstår att det är svårt men du FÅR inte. Inte just nu. Gäspa inte nu, det är inte läge. Hon (Cruella De Vil) kommer tro att du inte lyssnar på vad hon säger.

Men det gör jag ju inte så vad spelar det för roll?

Låtsas, fejka, spela teater gör vafasen som helst men låt henne inte fatta att du tycker det hon säger är ungefär SÅHÄR intressant.

Ett utdrag av en monolog(?)/schizofren dialog(?) som pågick i mitt huvud när jag under alldeles för lång tid tvingades sitta på företaget och få en grundlig genomgång i hur produkten färdas genom företaget.
Glömde jag säga att jag egentligen borde ha sommarlov?
Alla andra barn har sommarlov...
Glömde jag också säga att jag redan har fått denna grundliga genomgång ett antal gånger?
Jag glömde uppenbarligen att säga det till miss De Vil men jag var för upptagen med att hindra mig själv från att gäspa mer än 4 gånger i minuten. (Gjorde beräkningen i huvudet att 1-4 gånger i minuten är godtagbart).
Vilket för den som undrar resulterade i konstant rinnande ögon.
Om ni inte har testat att hindra 35 gäspningar på mindre än en halvtimma så gör det.
Jag lovar att ni kommer lipa som en 14-årig kille (inga namn nämnda) som just insett att han inte längre får köpa Monster eftersom det är åldergräns på det.

Nej vad sägs som lite inköpsrapport kanske?
SCORE

tralala....
the curl of her lips
the ice in her stare
all innocent children
had better beware
she's like a spider waiting
for the kill
look out for Cruella De Vil


SAKNAD

Jag har varken internet eller sommarlov.


haha

Kah boo toh-loo!

BEAUCOUP


¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Jag känner inte att jag behöver dra igenom dagens händelser idag eftersom den som undrar vad vi har haft för oss kan läsa om detta HÄR.
Det som inte står där är att vi hade vår näst sista mattelektion med Lars. Som tack (för att han har fått oss att tycka om matte, inte tack för att vi inte kommer ha honom mer) gav vi honom ett äppelträd. Någon kläckte den smarta idén att EP09 inte är som blommor som vissnar efter några dagar utan mer som träd som växer och växer och till slut blommar ut och att det är så vi vill att Lars ska se oss, som träd. Han kan nu tänka på oss varje gång han sitter i sin sommarstuga och tittar på sitt träd. Okej han kanske har bättre saker för sig än trädskådning men han kan väl kasta en blick på oss/trädet ibland.. Vi kommer i alla fall sakna honom, mycket, och man blev själv lite rörd när man såg att han blev så glad.

Eftermiddagen har spenderats på följande sätt:

Lite filosofiplugg, ganska mycket solande..

Citerar Åsa: Platon är så söt! Jo men visst Åsa jag håller med, helt klart.

Lite seriöst plugg, meen fortfarande desperata försök att få lite färg på näsan..

Sen? MER plugg.

Det va allt.

(och ja rubriken har faktiskt en mening)

BRIST PÅ SUBSTANTIV

Det är ont om inlägg här. Jag har helt enkelt inte tid, ork, vilja, inspiration, humor, energi, lust, styrka eller fler bra beskrivande ord till det.

När det återkommer gör jag detsamma, en ny förbättrad version (haha). Eller kanske inte "haha". Det är 3 dagar kvar och sen 2 månader utan att klockan ringer klockan 6 och du går upp med igensvullna, übertrötta ögon och sedan är som en zombie fram till ungefär klockan 12. Nej i stället kommer du gå upp klockan 6 med igensvullna, halvtrötta ögon.
För praktiken är ju inte sommarlov direkt men det kräver i alla fall inte att du tar anteckningar och sen skriver prov. (Bara att du skriver dagbok och sen gör en rapport...) Men det är ju inte samma sak? Väl? Snälla säg att det inte är samma sak. Skit samma om 3 dagar ar jag lov. Bara det att jag spenderar lovet på ACG Nyström..

Jag sa om 3 dagar, vilket betyder att jag inte är klar i skolan än så nu ska jag dyka tillbaka ner i företagsekonomiboken.

Ciao

RSS 2.0