TAHOE

Dit ska jag om en lite stund. Jag och Sara Grahn + min hostfamilj har nämligen planerat att åka dit redan idag och övernatta i en stuga där uppe för att slippa gå upp så tidigt imorgon. Då kommer nämligen nästan hela klassen och möter upp oss för en heldag i skidbacken. Det ska faktiskt bli jätteroligt även om jag inte åkt skidor på några år. Är det som att cykla, man minns hur man gör så fort man börjar oavsett om man inte gjort det på länge?

Hur som helst har vi varit och hyrt skidor för 30 dollar vilket jag tyckte var billigt. Jag kan inte säga att jag har stenkoll på priserna i Sverige eftersom jag aldrig hyrt skidor där men 200 kronor är väl billigt?

Jag kommer ha en toppenhelg eftersom när vi kommer hem från tahoe kommer Lukas gamla hostfamily the Petersons på middag och även..... min fina lilla (nästan bortglömda) kompis Amanda och hennes usa-familj. Eftersom vi inte träffats sen i augusti ska det bli väldigt roligt. Väldigt roligt. Väldigt. Hoppas de gillar sallad för det äts det mycket av i min familj. Och sallad här betyder förresten inte att man äter en matig sallad med typ kyckling eller bacon eller tonfisk. Nej det betyder salladsblad, gurka, avokado och paprika. That's dinner.

Kommer tillbaka som size zero om jag fortsätter såhär haha.

Men nu: skidkläderspackning.

Adjö.

SNART

Jag lovar att ni ska få se hur jag bor (eftersom utsikten här uppe bland bergen är to die for - seriöst bland det vackraste jag sett) men eftersom vädret har varit sisådär så har kameran mest hängt på mitt rum. Nästa gång solen kikar fram ska jag ändra på det. Läser man tidningarna verkar det dock inte inträffa förrän nästa vecka :(:(:(:(
Ja jag kostade på mig att göra smileys för första gången sen jag var typ fjorton för det är faktiskt rätt tråkigt med regn.

SUNDAY

Hej alla vakna. (Jag vet att klockan bara är 9 i Sverige)
Här är det söndag morgon så mina hostparents är i kyrkan. Har därför spenderat morgonen med lite plugg, lång frukost och ett halvt avsnitt av bakispodden (sen råkade jag klicka ner itunes...)
Igår åkte min familj, Hanna C och hennes familj, Sebastian E och hans familj plus Johan till ett regnigt San Francisco. Regnet blev det stående skämtet den dagen och det slutade med att vi hamnade inne på Ghirardelli (chokladtillverkare) och drack varm choklad. Inte helt fel. I övrigt är Kalifornienbor mycketmer känsliga för kyla. När jag tycker det varmt fryser dem som attan.

Vad vore detta inlägg utan en klassisk bild? (Unik kanske, men jag kände inte för att va unik just idag)

FIRST DAY

Eftersom jag är crazy tired (det där var ett skämt, jag har inte glömt bort mitt modersmål riktigt än) orkar jag knappt tänka på vad jag skriver. Jag har i alla fall kommit fram till Santa Rosa, CA och till min host-family. De är super och de bor i det finaste området jag någonsin varit i. Jag ska ta kort på utsikten och visa senare. Idag hade vi först en rundtur på skolan och tog det traditionsenliga kortet på klassen sittandes på Santa Rosa Junior College-skylten. Sen åkte jag och Sara och skulle fixa mobiler. Min fungerade dock inte så jag får försöka köpa en ny i helgen. Jag har också hunnit med att se Redwood forest (åker alla dit första dagen?) och sen ut till stranden. Där mötte vi Niclas och förföljde därför dem till närmaste matställe. Scott (Niclas temporära host-dad) tvingade honom att äta bläckfisk, men det slank tydligen ner.
Det var allt. Eller nej, långt ifrån allt men det var något.

RSS 2.0