CHANGES

Omändringarna i mitt rum börjar synas lite mer nu. Mamma hittade en stol på en loppis som blir nästa projekt. Ska måla om den och klä om stolsdynan. Sen kan den tjäna som min tron.
Att det är augusti imorgon gör mig lite nedstämd. Det är skolstartsmånaden och alltså, slutpåsommarenmånaden.
En springrunda väntar när det blir lite svalare. Jag förvånas fortfarande av att den meningen ens existerar i min otränade värld.

24 H

Har känslan av att det senaste dygnet har innehållet väldigt mycket men samtidigt inte gått sådär onaturligt fort. Carpe Diem.. Igår hann jag med kvalitetstid med Emiillije, Ben n Jerrys och ärtor. Bara en hade räckt för att förgylla mitt dygn men jag är så lyckligt lottad att jag fick alla tre (fyra?). På vägen hem från jobbet idag väcktes dessutom lite ändra-om-tankar hos mig och kanske kanske ger jag mig på mitt sterila IKEA-doftande rum. Jag kan erkänna att jag faktiskt redan har tjuvstartat. Med vad kan jag visa en annan dag. Mest för att jag precis upptäckte att minneskortet till kameran sitter i en annan dator 11 mil bort. Succé! 
När jag ändå är igång och erkänner saker kan jag säga att jag och mamma såg en gubbe sitta i sin bil på ICAs parkering och äta ostkaka med plastsked direkt ur paketet. Så vi köpte med ostkaka.

Det var det.  Dessutom har jag ju en vana av att avsluta inlägg med en slumpad bild från arkivet (haha). Vore synd att bryta den trenden nu eller hur?
 


SÖNDAG

Det här inlägget kommer vara kort och det kommer handla om lingongrova, grillkorv och tv. Anledningen är helt enkelt att det är dessa tre ingredienser som förklarar min kväll. Jag har dock inte grillat korven utan bara stekt den. Sen la jag den på mackan som nu är borta..
Dagismackor kallas det och är det godaste mellanmålet som jag kan komma på idag.
Tv skulle det handla om med ja. Jag väljer just nu mellan att se Buffy eller Pretty little liars. Det lutar åt Buffy. Förövrigt har jag nyss kommit hem från ett trevligt kalas hos Bodins i Revesjö. Fanny blev större idag och det firades med att alla intresserade återupplevde ragnhage/bodin-barndomen i form av filmer.


NÄSTAN TVÅ

Sitter hemma med den obligatoriska efter-dusch-turbanen på huvudet. Gillar det. Som att man inte hade hår fast ändå har det.. Ska packa för en så kallad weekend i huvudstaden med Ron Weasley. Det gillar jag också. 
  


LITE AV VARJE

Okej jag lever lite igen. Det krävdes ett midsommarfirande, en weekend i stugan, en omgång Harry Potter dataspel, en tennisrunda, lite godis, lite glass och allmänt sommarlevande. Det krävdes också en liten Angelica Blick-kopia vars nystartade blogg fick mig att sakna min lite. Med betoning på lite då.
Och just det, lite av det här med:

RSS 2.0