SLUTSPURT..

..kallas det och det suger. Det är meningen att man ska ha sparat lite krafter inför den eftersom man redan i början av loppet vet att det kommer. Men ändå lyckas jag alltid vara rätt slut alldeles för tidigt.

MEN HEY

Varför har jag aldrig sett dem här innan? Det står ju bara hanna skrivet all over them. haaa ha.
Mor min kunde i vilket fall inte motstå att köpa dom när detta vackra namn förgyller dess glas. Eller nåt.

PSYKISKA LÖSNINGAR FUNKAR HELT OKEJ

Det är min slutsats efter dagens prov. För er som väntade på den spännande upplösningen alltså..


HUR EN "SMART" PERSON HANTERAR OSMARTA SITUATIONER

Klockan är 8. Mer än 8. Om 18 timmar ska denna "smarta" person göra ett prov som hon inte har en aning om vad det handlar om. Hon skulle kunna sätta sig och plugga nu, hon har ju som sagt 18 timmar på sig så något borde ju fastna i hjärnan under tiden, men det är inte så hon löser saker och ting. (Inte för att smarta lösningar egentligen är hennes grej, men det är en annan historia som vi tar en annan gång). I stället för att plugga, vi kan kalla det en fysisk lösning på problemet eftersom det kräver att man rör på sig och faktiskt gör något, väljer hon den lätta (läs: lata) lösningen som vi kan kalla den psykiska lösningen.
Hon intalar helt enkelt sig själv att hon kan det som ska kunnas, att det kommer gå bra och att hon därför inte behöver använda sig av den fysiska lösningen.

Ja jag pratar om mig själv i 3:e person. Anledningen? Då känns det inte som om det är mig själv jag pratar om utan något annars stackars problembarn. För sanningen är att "smart"=osmart men osmart är inte=dum. För jag är inte dum jag är....bara lite lat.
Vad gör jag då i stället?
Lyssna själva:  +++

buonanotte

18.18

Jag har varit hemma sen 2 och har endast lyckats få gjort engelskan hittills. Illa eftersom jag hade planerat att få mycket pluggat på eftermiddagen så att man för en gångs skull inte behöver panikplugga på kvällen (panikplugg brukar för det mesta vara detsamma som facebook förresten..)

 


Kommer nog dessutom slockna ganska så väldigt tidigt, att vandra tar på krafterna, speciellt om man inte har de krafterna från början..

 

 

 

 


h.

Här hade varit ett bra ställe att skryta om att jag har städat på. Men det ska jag inte göra. Ganska okej har dagen ändå varit (ja jag har förträngt mördarlektionen som onsdagarna alltid börjar med). Hann med att leka stadsbo med Fanny, Jenny och Sara efter skolan med, alltså sitta och steka på viskans uteservering som alla andra coolingar.

Hulken och ... SuperSnällaSilverSara?

Imorgon lämnar vi skolbänken och vandrar ut i skog och mark. Känns bra, skogen är ju min hemmaplan ha ha.

Sleep tight

CENTER OF ATTENTION


Nej jag tänker inte ta åt mig äran för denna, "äran" är helt och hållet jennys (observera konstnären själv nere i vänstra hörnet) 
Och jenny, förlåt att jag lade det här inlägget under kategorin "meningslöst" ha ha...

BUT I DON'T KNOW..

Jag behöver en ny plan fort. Jag tar alltid år på mig att bestämma mig men när jag väl gör det brukar det bli rätt bra. Denna gången tror jag dock inte det blir bra hur jag än gör.


HELLO BEAUTIFUL



Titta vad som rullade fram till min garageinfart för sisådär en halvtimma sen. Vi kommer få många fina minnen ihop. Jag gillar dig redan.

NEVER SAID I WAS AN ANGEL

Man tycker ju att jag borde fått mycket gjort efter att ha slutat 11.20. Men det har jag inte. Blev nästan en :pPppPp-moment där.. "Har du fått mycket gjort? Ja! Så har man inte det :pPPpPp.........Humor? Tveksamt.

Eller lite har jag väl fått gjort då, jag har
-kommenterat flera gånger på facebook
-plockat upp hälften av idrottskläderna
-ätit macka (2 gånger)
-skjutit upp filosofin (mer än 2 gånger)
-"glömt" att kolla igenom matten
-duschat för länge
-räknat newbodypengar och konstaterat att jag har mer pengar än jag borde(?)
-insett att jag inte kommer få något vettigt (men liksom definiera vettigt..) gjort idag och därför skitit i att försöka
-skrivit ytterligare ett meningslöst inlägg som jag själv kommer skratta åt när jag läser det om några dagar, veckor, månader, år

vi ses okej? tack för mig
bert-nostalgi

EN OBEKVÄM SANNING


I JUST CAN'T WAIT...

Ska jag inleda alla inlägg med att berätta att jag är trött? Det är uppenbarligen ett återkommande konstaterande i vilket fall.. Men det är inte utan anledning. Min vän Fanny kom för att undersöka tranemo igår kväll. Blev charlies änglar, skräpmat och knäppa samtal (som alltid). Jag var nog ganska trött för jag vet inte hur men av någon anledning fick vi ytterligare två besökare mitt i natten vid namn niklas och lukas. Somnade nog inte förrän vid 5 trots att niklas inte lät oss glömma att han behövde 8 timmars sömn. Fanny lyckades också skrämma min far när hon smög omkring i huset mitt i natten..

Sammanfattning: PFHFOHSLPMEK
Det finns två personer som förstår innebörden av det där. Men för all del, har ni tråkigt så försök knäcka koden.

SUPERSTAR SATURDAY

Jag har försökt sova ikapp de senaste veckornas lack of sleep. Trots det är jag så trött att jag tycker att gå ner för trappan är en kraftansträngning. Soffpotatisdag på ingång kanske? Jag tänker inte ens göra något åt det. Bara inse faktumet att man kan spendera en hel lördag med att kolla på typ tarzan? Gårdagen blev bra med. Slog nog rekord i att äta mest. Stackars Oscar...

Nu har jag inget mer vettigt att säga så jag låter någon annan tala för mig.

Jag går bredvid men halkar efter, jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser

100507

Har nostalgikänslor från lågstadiet. Då gick skolbussarna hem efter lunch. Det gjorde den idag med. Det var fint.
Så nu sitter jag hemma och filosoferar. Eller att försöka komma på vilken typ av mat som har minst risk att bli bränd när den lagas av mig kanske inte räknas som filosofi... Later blir det bussresa tillbaka in till stan för att gå på Hoffmaestro (vad hände där?).
Igår var det tjejkväll också. EP09s lilla event. Det blev rätt lyckat tillslut, över förväntan. Fanny sjöng, Sebastian dansade och Paulina och Agnes var med på modevisningen.

Förresten, det är orkan ute. Nästan i alla fall.
Förresten igen, detta var ett ganska meningslöst inlägg.

Hey jag tror jag fattar hur de rymde från Alcatraz

plusminus

+ att få sluta 13.20 istället för 16.50.
-  att behöva sätta sig och läsa Mosippan tills ögonen skrumpnar bara för att veta att du direkt efter måste skriva tanke och text på den.

miss pessimist is back

miss southhelmet gästbloggar

härligt, då är man fri att skriva vad man vill på fröken werneröds blogg.. egentligen borde jag skriva något om hur knäpp hon är, eller om någon av hennes storartade bravader. men jag tror jag nöjer mig med att säga att hon är bra! (jag lär få nya tillfällen att avslöja hemligheter)
jag tycker om dig hännie (:
http://images.rottentomatoes.com/images/movie/gallery/1127071/photo_12_hires.jpg

MMM

Hej vackra kläder, hoppa gärna in i min garderob.


SMÅ SAKER SOM LYFTER MIN DAG



klicka på bilderna för att få dem större


RSS 2.0