HANNA HATAR.

Skolarbete ! Just nu fanska och Titanic !!!!
Denna dagen har inte varit kul och den kommer inte att bli bättre.. Astråkig skoldag med. Fast det kom några från gymnasiet som skulle informera om deras linje och 'hoppas' att vi skulle välja den. Omvårdnadsprogrammet? jag? hahahah de får fortsätta hoppas ett tag till.
Jag har sktiont i armarna med efter idrotten. Räck och ringar. Det skulle nog varit kul om man hade varit bra på det xD

Resten av dagen ser nog ut såhär:

x Göra ostmackor ;)
x Äta ostmackorna (ah okej den var onödig)
x Börja plugga inför franska-provet
x Skriva fördjupning om filmen "Titanic"
x Leta efter min bibel :S
x Gå på konfa
x Äta
x SOVA :D

pussar


SINGING IN THE RAIN..

Nej inte direkt, fyfan va jobbigt de är med denna eviga höst !! Undrar om det ens kommer bli någon sommar i år:/
Som tur är har jag ju en vecka i grekland att se fram emot så lite sol får vi väl hoppas det blir ändå :D Jag brukar va jättehungrig efter skolan men nu mår jag mest ila när jag tänker på mat. Vi gjorde pizza på hemkunskapen, jättestora, och goda men framför allt stora så jag är mätt:P

Och en till bra nyhet, jag slipper vara med på matchen i vara på lördag ! ah inte för att trodde att jag skulle vart med men ändå. Så det blir nog in till stan i stället :D Jag behöver verkligen nya kläder. Tror det ska finnas rätt snygga jeans på cubus, det är väl värt att kolla, och så ska jag se om jag hittar nån tröja med.
Imån ska jag nog köpa glass haha ;)

see ya

PROVOCERANDE?!

Hejhej,

Kom precis hem från skolan nu. Våran fysiklektion var helt knäpp först ska våran lärare visa nåt med en elektromagnet och han sitter med magneten och typ för den i å ut ur ett hål bara för att provocera oss :O Sen som om de inte var nog ska han såklart säga nån knäpp kommentar idag blev det ; "det kan ju vara lite kul med saker som går ut och in, det vet jag och jag ser att ni sitter och småler lite" !!!!! en lärare ska fan inte säga såna saker ! och det är inte första gången heller utan i stort sett varje :O:O
Usch han e konstig..

alla läs fias blogg :P haha
http://fiaarydback.blogg.se

det var allt
puss och kram ♥

JAG HITTADE DET!!

image101
JAG VILL HA DEEEET!! :D:D

MIMMI PIGG LINNE?

Hejhej,

såg på en blogg ett skitsnyggt grårandigt linne med mimmi pigg på, från H&M. Någon som vet om det finns kvar? Vill ha ! Har ingen bild på det men jag tror ni fattar hur det ser ut ;)

image100

kram

BEN & JERRYS<3

Okej jag har hittat den godaste glassen som existerar jag lovar !

Ben & Jerry´s phish food  det är chokladglass med marshmallows i och små chokladfiskar i som ni ser på bilden. Så OTROLIGT gott KÖP, KÖP, KÖP!!!  Dyr är den åxå men det skit samma för den är värd vartenda öre !


image99


"I don´t need him I´ve found two new men to love Ben and Jerry" (Sara Paxton i Aquamarine)

puss

ZAC EFRON vs. BJÖRN GUSTAFSSON

Okej jag tror jag ska börja med en ny sån varje vecka:P Visst det är säkert skittöntigt men det skiter jag fullständigt i ! 8D

Förra veckan var det Ahley Olsen vs. Mary-Kate Olsen och tja vinnaren med typ 12 röster mot 1 blev ju Ashley :)
Som rubriken säger är dagens Zac Efron vs. Björn Gustafsson
(jag vet dom är helt olika men det finns en anledning till att jag tog dom två, tro mig)

   
Björn                      Zac

Vad tycker du ?


MODELL

Just nu har jag en sak att säga  NEEEEEEEEEJ YASMIN ! haha jag tänker inte skicka in bilder för dom kommer ändå inte vilja ha mig !! :P:P haha

Så nu var det avklarat..

tack & adjö

DESPERATE HOUSEWIVES

Jag har blivit beroende av mitt Desperate housewives-dataspel ..igen. Det var år sen jag spelade dataspel senast men av någon konstig anledning fick jag de i julklapp av mamma :/ Och nu spelar jag hela tiden xD

hahah Det är typ som sims 2. Man gör först sin egen hemmafru och en man och ett tonårsbarn, sen flyttar man in på Wisteria lane som den nya hemmafrun så bor man där å ska typ vara otrogen med alla och massa skit men det är skitkul ! För det är verkligt med allas röster !

image93


later,

LINNÈA?

Hejhej igår kommenterade en som hette Linnéa ett inlägg hon frågade om vilken design jag hade men lämnade ingen blogg-adress :/ men om du ser detta så kommentera igen:) Såklart jag kan hjälpa dig

kram

TIRED

Godmorgon, vaknade tidigt för pappa och mamma höll på med massa i köket (inte tyst!) Så nu sitter jag här trött som skit.
Jag måste göra nåt vettigt idag typ skolarbete :/ bluuuh va trist men jag ska ha föredrag nästa vecka och jag är inte klar :S

Kollade lite let´s dance igår men det blev tråkigt så sen kollade jag film "A lot like love" den var helt okej :)


Nu ska jag käka frukost

bye

[kommentera] :D

FREEDAG

Nu är jag oaktiv här igen men nu är det helg så nu kan jag nog skriva lite mer för mina inlägg är så otroligt spännande.

Ganska okej skoldag tkr jag, fast matten var tråkig menmen jag hade inte väntat mig något annat ;) På NO:n gjorde vi en ringklocka haha.

Shit vädret är helt galet, man kan inte ens gå ut. Det hällregna när vi skulle cykla hem så vi ringde efter pappa så fick han hämta oss, och cykeln hämta han sen xD
Strömmen går nog med snart, det blinkar till lite då och då :S Jag vill inte ha strömavbrott en fredagkväll :/

ska käka nu skriver sen

pussar ♥

HÄLSOKONTROLL:S

Har konfa ikväll den e alltid så seeg. Man sitter där först en timme och det enda man tänker på är "när får vi fika?" Sen när man väl får fika är det typ tio minuter som är sktikul sen ytterligare en och en halv timma "när får jag gå hem"? Menmen jag har ju valt det själv.

Vad har jag mer gjort idag ? Just det hälsokontroll hos skolsköterkan..jag har fobi för det !!! Men det gick bra fast jag hade lite dålig hörsel men hon sa att det var för att jag var förkyld. PLUS att jag faktiskt var 177,5cm ! :U wow är jag verkligen så lång? och såklart skulle hon klaga på min vikt (har hon nåt problem med det?) jag har hört det sen 3:an "du måste äta mer annars kommer du inte växa" bla,bla,bla tycker hon inte att 177,5 är tillräckligt? vill hon att jag ska växa mer ? haha  

image91

Städerskan var här idag :S usch vad pinsamt det var att komma hem helt själv och det är någon helt främmande i huset ! Fast hon var väldigt snäll och hon kommer bara varannan vecka så det blir nog helt okej. Fast jag kunde inte vara på nåt annat ställe än mitt rum :P Så jag smet ner i köket och gjorde en macka medans hon städade badrummet haha xD. 

C U later ☺

TITANIC !! :/

Vi har jobbat med det i flera veckor nu men jag måste säga att jag verkligen inte kommer någonstans i mitt arbete ! Jag vet t.ex fortfarande inte vad jag ska skriva min fördjupning om :/ bluuuuuuuuuuuuhh jag hatar svenska !
Fast jag är glad ändå för jag får två extra dagar på mig till mitt föredrag för vi har friluftsdag den dan :D Dem dagarna kommer jag nog behöva.

Aja, jag måste äta något nu min mage avlider !
puss

VICTORIA BECKHAM

Varför, varför, varför?? Hon hade ju så ortroooligt fint hår!! Nu ser hon ut som en skyltdocka.
Visst hon är fortfarande fin men hon var så naturligt söt innan nu är hon bara extremt fixad :O

image88 Då..image90 Nu...

TITANIC

Skolan idag var om möjligt ännu tråkigare än igår >.< Den enda lektionen som är kul är nog hemkunskap (om man bortser från alla ... jag vet inte vad) Men vi lagade hamburgare där idag och min blev fakitskt riktigt lyckad ! Jag som mest brukar bränna saker och så.

Jag måste börja med min fördjupning om Titanic jag tror jag ska skriva om antingen filmen eller om dykningarna (alltså när de har försökt hitta skeppet) Det är tråkigt och jag orkar inte ta tag i det . Men jag har gjort klart min tidningssida, den heter THE TIMES xD Den blev skitbra ! ..inte
Jag har massor att göra ju, jag ska göra klart mitt föredrag så att det är 15 miunuter någon som kan nåt om AMELIA EARHART?! troligen inte..

Ikväll blir det Gossip girl och I huvudet på Gynning :D

puss och kram ♥

gossip girl

Åh jag bara älskar henne i Gossip girl ! Hon är så söt, det var hon när hon var liten med. Hon spelar presidentens dotter i "Spy kids 2 Island of lost dreams"

Många tycker att det är en "bitch-serie" men vadå är det inte det serien går ut på då? Vilka är det som tycker det ? svar: 40-åriga män ! Har ni nån gång tänkt på att serien kanske inte direkt var menad för er? Att den kanske mer vänder sig till tjejer? Tydligen inte, menmen jag själv tycker det ärr en rolig och bra serie [punkt !]

image87
Taylor Momsen
Gossip girl tisdagar 20.00, kanal 5

"You know you love me,
xoxo gossip girl"

här ska det stå en rubrik

Hejhej,

Har precis kommit hem från skolan. Dagen har gått rätt så fort så det har vart okej. Riktig vår ute nu ju, man kan gå ute utan jacka och man fryser inte. Jag längtar efter sommar ! Att bara kunna gå ut utan att behöva ta på sig jacka, halsduk, vantar, mössa, tjocka skor man kan bara gå ut. :D

Innan NO:n satt vi på aulatrappan i solen. Eller ah sen satt vi väl kanske inte utan dansade xD Så kom det några killar och kollade jättemycket och vi hade inte märkt dom oops.. där stog vi å dansade å sjöng :$ haha.
Och NO:n sen var seeg mn inte riktigt så tråkig som hans vanliga lektioner (fast långt ifrån kul !)

När jag skulle cykla hem från skolan (visst är jag redig som cyklar varje dag :U) hade jag ingen cykelnyckel så jag fick gå hem. Får se om pappa kan hämta cykeln sen.

Denna veckan ska jag vara ännu mer redig och inte äta godis förutom på lördag då :) Jag kommer klara det lätt !..not

Hoppas ni får en bra dag

Kram

back to school

Kom hem från gudtjäsnten nu den var tråkig och lång så jag hann inte till fotbollen, menmen. Skla imån mer tråkigt ! Jag måste köpa en ny väska till skolan jag går med min egensydda med kossor på . Den gjorde jag i sexan haha. Jag älskar formen på den så nu har jag hittat en snyggare fast typ samma form.  Vill ha ! Man kan väl få drömma eller ?

Blir ni förvånade om jag säger att den tillhör Emma Watson ? xD
image84image85


Hinner kanske inte blogga så mkt imorgon men vi hörs snart
puss & kram


gustjänst och fotboll

hejhej,

hinner bara blogga lite snabbt ska på gudtjänst nu, trååkigt ! mn jag måste ju gå ett visst antal så..:/ Den börjar klockan 6  och fotbollen börjar 7 så vi får se om jag hinner i tid :S Jag var inte på träning förra söndan så jag måste verkligen träna idag !

Okej...vad håller hon på med ?!
Ashley Olsen


Aja får väl börja packa nu

See ya

Godmorgon

När jag vakna i morse var det helt tyst i hela huset. Jag gillar inte att vara hemma själv, och speciellt inte att vakna själv. Jag har ingen aning vart alla är men jag får väl ringa mamma sen ;D Jag känner mig lite som den lilla killen i "Ensam hemma"-filmerna haha.
image83 Jag ?

På tal om filmer någon som har nåt bra filmtips?


Au revior (jag fortsätter imponera med mina språkkunskaper xD)

godnatt

Klockan är snart elva så nu ska jag nog gå ifrån datorn ett tag, tack för alla kommentarer
puss och kram ♥

min kändisdubbelgångare

Kollade vilken min kändis dubbel gångare var haha Det blev Emma Watson :D
image81


M-K eller Ash?

Mary-kate eller Ashley ?

image78
      image79

                                                                              

Mary-Kate              Ashley



 


oh my god

jag missade gudtjänsten i söndags så jag måste gå på den imorgon :O jag vill inteee! jag måste ju gå helt själv.
Idag har jag gjort allt det som jag sa att jag skulle göra...precis ingenting. Eller jag har lekt hemmafru för jag har både lagat mat och bakat. Usch vilket tråkigt liv dom måste ha. Om man inte bor på Wisteria lane vill säga ;D

image73

Är inte hon väldigt vacker?

Emma Charlotte Duerre Watson


Melodifestivalen deltävling 2

Dessa tävlar ikväll i melodifestivalen


Sanna Nielsen                 Ola           Lasse Lindh     Andra generationen  Johnson & Häggqvist  Alexander Schöld

    Rongedal               The Nicole

Jag tippar:

Fidare till final: Johnson & Häggqvist, Ola
Andra Chansen: Sanna Nielsen, Rongedal

looooooooong

Jag vill ha lång, fint hår!! Mitt är bara lockigt, tjock och risigt xD
           
vill ha                                mitt hår


nån som kan ge lite medlidande?

14.04

Det fina vårvädret som var igår har tydligen försvunnit :/ tråkigt jag vill ha sommar ge meej! 

Jag vill till gbg och shoppa för jag har verkligen inga kläder !!! Jag vil ha tröjoor i massor :D De e det dåliga med att inte bo nära en stad när man vill ha något får man åka många mil för att köpa det :O Nej när jag flyttar hemifrån ska jag bo i en stad. Eller just det ja jag ska ju bo i USA där finns säkert massa skit jag kan köpa haha

Nu är min kladdkaka klar, fin va ? ;D

 image60

bye (har ni märkt mina språkkunskaper xD)

recept

Okej så jag bakade aldrig den där kladdkakan igår så det tänker jag göra nu:D

för er som vill ha receptet på en mycket god kladdkaka skriver jag ner det här,

125g smällt smör

3msk kakao

3dl socker

3 tsk vaniljsocker

2st ägg

1½ dl mjöl

  

Blanda alla ingridienser i en skål. Sen häller du smeten i en smord form och sätter in den i ugnen på 175 grader i 25 min men kolla efter 20.

Så enkelt är det!

Ciao


Morgon

Godmorgon ! Vakna rätt sent idag för att va mig , men somna typ vid halv 3 eller nåt så jag är fortfarande trött.
Idag ska jag bara slappa kanske hyra en film och köpa massor med godis:D Lovet är väl slut nu så det blir skola igen på måndag, usch ! Men det är iallafall inte bad och det är bra.

Nu ska jag käka frukost bloggar mer senare.
puss ♥


Ahlgrens bilar <3

I affären idag hittade vi en ny sort av ahlgrens bilar typ sura och sockrade dom var jättegoda! Nu har väl ahlgrens bilar en hel upplaga av olika smaker:D



Det var nog det sista inlägget för idag jag har vart mycket aktiv haha
godnatt kamrater


kvällen plus lista

Det blir en lugn kväll för min del bara god mat (lövbiff för den som undrar) xD haha och sen sjunka ner i soffan med fjärrkontrollen i handen. Gött!

Måste nog försöka sova lite inatt. Så jobbigt när man precis ska sova ..brrr brrr brrr "ett nytt meddelande" å då måste man ju kolla ;D haha

såg att de gjorde en lista över de snyggaste supermodellerna så jag tänkte att jag kan göra en med :D

_______________________________________________________

1. Gisele Bündchen
2. Miranda Kerr
3. Heidi Klum
4. Alessandra Ambrosio
5. Adriana Lima


         1.                  2.                            3.                         4.                       5.
Om ni tycker annat så kommentera gärna:)

xoxo

:D

Här är dom första bilderna på Christina Aguileras baby Max, så söt.

image52

framtid, framtid, framtid

Jag vet ju redan hur jag vill att min framtid ska se ut. Med ett toppjobb, massor av pengar och en underbar familj bla, bla, bla. Nu gäller det bara att få dom pengarna och allt. Haha det är ju käppt att en 14-åring ska behöva tänka på sånt. För jag är ju som sagt bara 14. Mina tankar borde gå runt killar, betyg, kompisar såna saker men ändå kan jag inte sluta tänka på det.

Vad vill jag ha för jobb då? Tja modell skulle väl inte vara fel fast det enda jag har som skulle duga för modellyrket är väl längd och möjligtvis vikt. Jag läste nånstans att man helst skulle vara mellan 172 och 180 och det är ju jag:) (jag är 1,76)
image51

Men kanske advokat? nej jag vill ju inte försvara brottslingar. Läkare? NEJ

Ni ser jag kommer ingen vart alls!

nej framtiden är framtiden och inte nuet så varför bry sig om det?
glöm dina bekymmer imorgon kommer nya

xoxo hanna


Molly Moons incredible book of hypnotism

Jag kom på en sak till..

Till er som inte har läst den , gör det för jag lovar att det är en av de bästa böckerna som någonsin skrivits (efter Harry Potter) xD

image50 
<333333333333
läs, läs, läs, läs!!

Thank you

Det här är nog den knäppaste låtttexten på länge..men låten är så annorlunda att den blir bra:D

Thank you- Alanis Moreisette

How about getting off of these antibiotics
How about stopping eating when I'm filled up
How about them transparent dangling carrots
How about that ever elusive kudo

Thank you India
Thank you terror
Thank you disillusionment
Thank you frailty
Thank you consequence
Thank you thank you silence

How about me not blaming you for everything
How about me enjoying the moment for once
How about how good it feels to finally forgive you
How about grieving it all one at a time

Thank you India
Thank you terror
Thank you disillusionment
Thank you frailty
Thank you consequence
Thank you thank you silence

The moment I let go of it was
The moment I got more than I could handle
The moment I jumped off of it was
The moment I touched down

How about no longer being masochistic
How about remembering your divinity
How about unabashedly bawling your eyes out
How about not equating death with stopping

Thank you India
Thank you providence
Thank you disillusionment
Thank you nothingness
Thank you clarity
Thank you thank you silence

yeah yeah
ahh ohhh
ahhh ho oh
ahhh ho ohhhhhh
yeaahhhh yeahh

:/

Vad är det för speciellt med Paris Hilton egentligen? Ta bort hennes pengar va är hon då? Jag slår vad om att hon skulle ligga på gatan och tigga pengar och sen skulle hon spendera dom på extensions.. Hon försöker släppa en skiva och jag blir bara arg på dom som tyctke hon va bra för hennes röst är ju så omgjord.

Hennes nyaste film "the hottie and the nottie" (bara namnet säger ju en del :/) blev ju framröstad som sämsta genom tiderna så hon är ju inte bra som skådespelare heller.
Jag tycker det är dags för lilla Paris att växa upp och börja tänka på sitt liv lite. Tänk om hon inte alls för ärva hon måste ju ha en reservplan ?! hahahha xD

image49

bye

12.01

Idag ska jag baka kladdkakaaa är så sugen så jag tror jag dör:D

image48

Puss

godmorgon

Ja godmorgon eller kanske godmiddag ;D Sov länge idag så skönt med sportlov, fast de är ju i och för sig slut nu. Sedan var jag en mycket snäll syster och spelade tennis med anton. Haha det var rätt kul faktiskt.

Typ igår natt klockan 2 kom mamma in till mig jag skulle precis gå och lägga mig men vi stannade uppe och pratade framtid xD Eller tja vad jag vill gå för gymnasie och vad ja vill bli och så där.. Men jag kommer få värsta ångesten för tänk om jag väljer fel:O

Tänk om jag börjar utbilda mig till läkare när min stora passion egentligen är att bli advokat? Hur kan man veta vad man vill göra när man är 16 år? (inspiration från yasmin) ;D Inte för att jag är 16 , inte än.. haha måste ju hinna fylla 15 först.

Men det gör jag snart. Jag vill ha en moppe:D Var och kollade på några igår i varberg. Men njae de hade inte så många vill nog helst ha en svart ,blå eller silver kanske röd med haha xD

Skriver mer sen

xoxo hanna


What is lööv? xD



Han är fan bäst av alla svenska komiker !

top model

image47
Yes nu har det äntligen börjat :D framtida karriär kanske ?? haha xD

what?

mamma städar som en galning

för det kommer nån från en städfirma å ska kolla om hon kan tänka sig att städa vårt hus? öum..okej.

Men är de då inte meningen att dom ska städa och inte mamma?

xoxo

alla hjärtans dag

Hej har varit nere vid kusten idag. Kollade mest bara så att inga möss hade kommit in under vintern och till min stora lättnad hade de inte det ;D Det var riktigt vårväder med så när man gick där vid havet så fick man nästan lust att bada. Fast hade jag gjort det hade jag nog varit rätt så död nu tror jag.

Är inte alla hjärtans dag både den mysigaste och hemskaste dagen? Mysigast för den som har någon att dela den med men oss andra då? haha. Det blir nog väl men lite avundsjuk blir man.

image46

Ha det bra /hanna

RSS 2.0