meningslöst

Some things never change. But some things actually do. Och tack snälla för det, för bild två rankas aningen högre än bild ett... 


here´s to everything, coming down to nothing

Tjuvlyssnat är rätt kul ändå

En mamma ~35 och hennes son ~8 kommer ut från skolan och går förbi ett järnstaket.
Sonen: Får jag slicka på staketet?
Mamman: Ja, visst, men då fastnar du med tungan och det blir nog inte så kul att sitta här ikväll när det är Let's dance på TV.
Sonen (efter någon sekunds tystnad): Ni kanske kan ta hit en TV…

I kassakön köper en kille ~18 lite bullar.
Kassören: Så du köper fika till tjejen?
Killen: Jajamensan, alltid fint att fika lite med bruden.
Killen: Ett paket Alvedon också.
Kassören: Hon pratar mycket va?
Killen: Du anar inte…


 


....

jagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarinte

ni fattar poängen

downtime

Rihanna – Russian Roulette


100122

Tänk dig att:

Du vaknar och kollar på klockan. Du upptäcker på så vis att du skulle kunna sova en timme till. Du kan inte sova en timme till eftersom du är precis klarvaken. Du inser fakta och går upp för att äta fukost i stället. Brödrosten får för sig att jävlas med dig och ser till att din så kallade "frukost" får samma färg som harry potters hår. Du får börja om. Du åker buss till skolan  och blir trackad av ett av de stora barnen för att du sitter på en buss på väg till skolan i stället för i en bil påväg till landvetter. Du har idrott och ska ut och springa (i ditt fall gå) i kylan. Du blir ännu en gång påmind om att det finns vissa personer som LÄMNAR LANDET. Tack för den tänker du. Du har franska i en hel timme innan du får åka hem.

En dag i mitt liv. En av många.
Vet ni vad det värsta är? Så här ser de flesta av mina dagar ut.
Vet ni en annan sak? Jag gillar det.


a little bit sjuk

Jag tar inte vara på tiden väl. Borde verkligen plugga till företagsekonomin imorgon men jag orkar inte, krafterna har bara försvunnit. Ska leta upp dom tills ikväll så får jag försöka ta mig igenom det då. Nu ångrar jag att jag kollade klart DHW-boxen i helgen. Skulle behövt den nu, mitt eget lilla lyckopiller. De andra säsongerna är ute på äventyr så dom har jag inte heller.
Gaby, Susan, Lynette och Bree kom tillbaka jag saknar er.

i don't know what i want

Är jag på väg att bli sjuk om min hals är svullen, näsan igentäppt och pannan stekhet? Troligen men det kan också vara så att det bara är så i mitt medvetande. Jag kanske inte är sjuk i "världen" jag kanske inte ens existerar?!
Okej den här filosofigrejen kan ha gått ett steg för långt.. Men det är rätt kul ändå och läxan var nästan rolig, fattar ni, rolig!
Jag vill inte vara sjuk. Jag vill ut och ha kul!


haha

De flesta av mes copains har nog fattat att jag inte är så förtjust i onödiga men ändå nödvändiga saker som att ta på sig kläder, duscha, gå på toa. Jag menar hur kul är det?
Men
Jag har hittat en lösning på hur jag ska göra det lite roligare! mohaha



it's friday i'm in love... nä

Otroligt hur trött man kan vara efter bara en vecka i skolan och idag gick vi ju egentligen bara mellan 9.30-13-50 (en av "de som inte får nämnas vid namn" lät ju oss inte åka hem tidigare). Vilket är en KORT dag på entreprenör.. Skulle nog kunna somna nu direkt om jag försökte. Orkar ju ingenting längre, tvivlar på att jag ens kommer orka hålla mig vaken fram till kvällsmat.
Jonsson du som är vaken jämt, kan ju plinga iväg ett sms klockan 3 igen och se om jag är vaken?!

Är det sånt här en av de andra "som inte får nämnas vid namn" lär oss??
PMS-konsult - The mens business



efter 4 dagar på ep

Sånt som jag redan borde ha gjort:

√ matteläxa

√ börjat på filosofin

√ nästan skrivit klart novellen

○ plugga till företagsekonomiprov

○ kunna engelska-grammatiken

○ läsa i filosofiböckerna


back to school

Tillbaks till teknis imorn.
Hanna: gå upp tidigt, åka buss och få sitta med nån knäppo så man inte kan sova, ha tråkiga lektioner, äta äcklig mat, åka hem.
Lukas: se solen gå upp, lyssna på bra musik på bussen, träffa underbara vänner och lärare, äta gratis mat.

Ser ni vem som är positiv och vem som är negativ?


h.

jag har en filt omkring mig
jag har DHW säsong 4 som väntar på mig
jag har varm choklad
jag har mollys present (punchrullar, internt skämt)
jag har fortfarande jullov
jag har det bra


antarktis utanför mitt fönster

Ishotellet uppe i norr är ingenting jämfört med mitt hus just nu. Halsduk, vantar, vätteskor och tjocka, tjoocka kläder! För en stund sen var det så illa att jag faktiskt satte mig på en kudde på golvet i fosterställning tätt intill elementet för att försöka få upp kroppstemperaturen till någorlunda normal.

Ni som inte tror att man kan frysa rumpan av sig, se själva, det går!

phish food

Vet ni vem som fyller år idag?
Nej de va inte jag, det är min farmor (jag vet intressant). Därför kommer jag spendera några timmar på släktkalas. Inte min favoritsyssla så därför hoppas jag på god mat så att det blir något positivt. Men jag har däremot namnsdag så grattis till mig. Det är illa att jag själv utgör 50% av alla gratulationer jag fått idag. Omtyckt var ordet!

Efter kalaset bär det av till ulricehamn och emiilije. Det kommer bli super, jag menar phish food-kvällar kan väl inte bli annat än super?
Precis.

Släktkalas var det ja...
Ciao

are you afraid?

Haha detta är sånt som roar mig!



lockande?

McDonalds är faktiskt inte gott. Eller jo, när man inte äter det. Jag måste ha förätit mig på det när jag var liten för nu klarar jag knappt av lukten där inne längre. När man var liten var det ju lyx att få äta där, vi gjorde det alltid när vi va i stan eller så (eftersom ingen skulle komma på tanken att ha donken i tranemo). Kan gå och tänka typ "är inte McDonalds rätt gott ändå, borde kanske äta där", sen gör man det och påminns om att det inte alls är gott, man mår bara illa efteråt.

Visst det ser väl helt okej ut det är ju bara det att... 


...den egentligen ser ut såhär. 

reklam

Finns inte mycket som kan få mig att bli så irriterad som när det blir reklam i filmer. Visst okej med 2-3 pauser i en 2 timmar lång film så man kan hämta dricka eller gå på toa. Vad man nu brukar roa sig med i reklampauserna är väl upp till var och en antar jag. Men på 3an är det 10 minuter film, sen 5 minuter reklam osv. Man tappar ju lusten att fortsätta kolla på filmen med så många avbrott. Men visst det är ju ett smart knep för jag sitter ju där och kollar med. 
Men och det är ett stort "men", det finns två reklamer som däremot får mig att vilja inte bara stänga av TV:n utan dra ut kontakten och slänga ut den genom fönstret.

Jag vill inte ha Mekonomen-Karin och Apoliva-tjejen i min TV. Snälla försvinn?!
Tycker iofs lite synd om apoliva-tjejen, jag menar hennes modellkärriär måste ju vara över, vem kommer vilja anställa henne efter apoliva-reklamen? 
 


RSS 2.0