KORT UPDATE

Så var vår sista kortege över. Den sög. Eller nej inte kortegeveckan i sin helhet såklart men själva kortegen. Det var tur att man tog tillvara på de föregående dagarna för idag har jag verkligen haft svintråkigt. Ville åka hem 5 minuter efter jag kom till skolan. I stället åkte jag hem direkt efter att kortegebidrag'11 låg i en grön container på väg till soptippen.. Nu tänker jag återgå till 90210. Tack och hej.

FAVORIT I REPRIS


27


Det får avsluta dagen. Jag har nämligen inte mycket mer att tilläga. Imorgon ska jag ta tag i det där dom kallar KORTEGE.

 

NEJ


ROSA




FIVE PM

Jag har gått en vecka och skjutit upp att titta på mitt inspelade tal nu. Men igår tog jag tag i det och pinade mig igenom 6 minuter av, just det, mig själv. På filmen står jag nämligen där och pratar och pratar. Inte nog med att jag var tvungen att titta på mig själv. Nej. Jag skulle sitta där och titta på mig själv och lyssna på när jag pratar om mig själv. Och just det ja. Sen ska jag analysera mig själv också. Shit.
Men detta var bara inledningen av inlägget och egentligen inte det jag skulle prata om. Eller jo det har väl med det att göra. Huvudpoängen var att jag verkligen inte tycker om att höra eller titta på en inspelad version av mig själv. Men allvarligt vem gör det? Möjligen Justin Bieber eftersom han liksom har byggt hela sin grej på det men det hör ju inte heller hit..

Man kan nästan säga att jag blir skrämd av mig själv. Hör ni hur sjukt det låter? Jag är rädd för mig själv. Jag tyckte också det lät sjukt. Sen började jag tänka lite mer på det och kom på att det förmodligen inte är så sjukt. De flesta rädslor beror ju just på oss själva. Jag kan t.ex. inte komma på något fruktansvärt som hänt mig när jag sett en spindel eller pratat i telefon. Ändå är det två saker som skrämmer mig. (Ja ni får skratta åt rädsla nummer två, jag är van.) Ingenting som skulle kunna ha gett mig rätten att vara rädd.

Jag kan tänka på sånt här i timmar..

En sak har jag iaf bestämt, det är dumt att vara rädd för sig själv. Det hindrar så mycket. Därför ska jag nu titta på mitt tal en gång till och sedan ska jag skriva ihop några rader om vad jag gör bra och mindre bra. (Vill inte kalla det dåligt).



FÖRVÄNTNINGAR


Jag tror det kan bli bra.


OK.

Just hemkommen från den eviga sommarfavoriten Tre Toppar. Solen fick glassen att smälta och mig att spilla. Kunde inte vara mycket bättre. Sommarkänslan ökas av att grannen verkar ha dragit ihop volleybollmästerskap i trädgården. Bara överkroppar blev matchtröjorna...
Nu ska jag återvända till plikten.
Chilla i solen alltså.

13.47


FÖRRESTEN


Det är en jäkla tur att de inte finns i affärerna eftersom jag då hade haft det tufft.
Jag tror jag kan ha hittat en drog.

COWARD

Heldag i göteborget med Amanda. Inte jättesmart drag när man har världens sämsta lokalsinne men vi lever. Hittade dessutom en liten butik som stämmer in på beskrivningen "Jolinakläder för halva priset". Fick visst med mig en wait for it...blommig (!) klänning (!) därifrån. Skräll.
Fortsatte i samma förvånande stil och tog med mig ett par röda(!) jeans hem från Zara. Den vackra skapelsen i form av Zaras röda skinnjacka fick dock hänga kvar.
Gick därifrån med tungt hjärta.
Tung plånbok med iofs vilket väl får ses som positivt då.
Var lite sugen, men när jag inte kom på vad jag skulle använda den till fick den också stanna kvar.

"HEJ"

Lugna, jag blir lika rädda som ni varje gång jag kommer in på bloggen. That's the point. Ne men eftersom jag inte är van vid fritid kollapsar mitt planeringstänkande och jag blir rastlös när jag inte har fullt upp från 6 på morgonen till 10 på kvällen. Då kan det blir så att man sitter och pillar med småsaker. Bloggdesign tillexempel. Men den är förmodligen bara tillfällig. Ni får helt enkelt hålla utkik efter nyheter lite då och då. Nu ska jag fortsätta det jag höll på med. Halvligga i en soffa och äta vindruvor. Smack!
Varför känns det som om hälften av mina inlägg handlar om mat?


Från ett soligt Borås.

110419

Idag drömde jag att jag inte vaknade upp själv. Lite tungt att inse att så visst var fallet ändå. Lite tomt..
Anyway, nu sticker jag till Borås en runda. Bilkörning och lite annat fix står på schemat.


Observera gärna att brillorna är leopardmönstrade. Kan också tala om att de i verligheten är rosa.
Skön kille det där. Jag saknar honom.


OH, HAPPY DAY

Inledde lovet med att rensa ur bland gamla kläder. Efter att ha gjort upp två läger, ett med spara ett med släng, märktes det en tydlig skillnad mellan dem. Spara-lägret gick i nyanserna vitt, grått och svart. De ytterst få plaggen jag äger där man kan ana en gnutta färg hamnade visst i släng-lägret. Hoppsan...
Jag väljer att se det som en inbjudan för något nytt. 
För den som har missat det så är vädret ljuvligt så jag och far bestämde oss för att åka till Ulricehamn och luncha med min andra förälder, också känd som mamma. Invigde "uteserveringssittandet" på Torgstallet tillsammans med i princip alla ulricehamnare. Men när temperaturen visar över 20 grader, vem kan klandra någon?
Eftermiddagen har jag sedan spenderat med Elsa i solen :)

Jag kostade till och med på mig en smiley, så glad är jag idag, haha.


FRUKOST


DET ÄR MYCKET NU

Jag är så trött på den här bloggen så det är inte klokt. Jag vill skriva saker som får folk att tänka. Jag vill skriva saker som får folk att skratta eller åtminstone få impulsen att skratta med motstå. Jag vill ta grymma bilder och visa. Jag vill vara egen.
Det blir inte riktigt så. Än. Jag börjar med en ny design.
Snart.

MENINGSLÖST INLÄGG

Måste bara få ut min frustration någonstans. Vad är det med dom där jäkla virkade HM-shortsen????
Hade väl varit kul om någon enstaka hade haft dem men jag ser framför mig en epedemi. Ge det en månad, när solen kommer fram och bara ben blir aktuellt kommer det krylla av shorst och jag kommer sucka inombords.
Tack för mig.
Hej.

BORÅS BORÅS

Här har det visst uppstått en ofrivillig paus. Bloggtorka som det så fint brukar kallas av dem som är något.
Nåväl jag återkommer vid nästa regnperiod.

Det är ju tur att man inte bor i Borås.

STRESSAD

Två slitsamma dagar på Åhaga är avklarade. En positiv överraskning var att vi blev nominerade till bästa hantverk utan att ens ha anmält oss till tävlingen. Juryn handplockade oss för att de tyckte att vi hade en såpass bra produkt att vi förtjänade att få vara med. Inga priser för vår del men heller inga sura miner. Entreprenörerna (som har legat på latsidan tidigare vad gäller UF) vann 1:a pris för bästa innovation tack vare Rebound UF och 1:a pris för bästa monter tack vare Skoligt & Roligt UF. Det blir Stockholmsmässa för dem, grymt jobbat måste jag säga! Att Rebound och Skoligt & Roligt även var nominerade till ytterligare ett pris var ju bara bonus. Dessutom lyckades Ekström med bedriften att charma juryn och blev därför nominerad till bästa säljare.

Kan alltså konstatera att vi gjorde det vi skulle på mässan och att vi är stolta som fan allihop.



Nu ska jag försöka knåpa ihop ett tal som ska hållas imorgon...

HÄR ÄR DEN

Mässa imorgon = mycet att göra = stressad Hanna. Men, imorgon står vi och säljer som bara den.

Såhär blev slutresultatet av ett halvårs slit. En Square helt enkelt!

Ledsen för dålig bild (som tyvärr inte gör skålarna rättvisa) men en sony ericsson W760i utrustades visst inte med en bättre kamera....

Och likt en 7-åring som leker bageri med sina sandkakor ska jag stå i vår vackra monter och skrika
"KOM OCH KÖÖÖP"


THAT'S THE SPIRIT

"Står med hörselskydd och en sån där orange jacka och slipar i en ladugård."
-Sara Warneryd

JAG BÖRJAR IMORGON

Positivitet ska bli ett mantra. Sen om jag faktiskt lyckas se ljust på saker kan bli ett diskussionsämne. Livet är just nu, precis som vaniljyogurt, alldeles för trögflytande för att jag ska tycka om det. Jag har så mycket nytt att fokusera på att jag lika gärna kan slänga in mer och mer.

Nu: bedtime

SÖNDAGSKREATIVITET

Har varit lite sugen på en ny jeansväst men har inte hittat någon jag vill ha. Löste problemet genom att göra min egen. En jeansjacka utan ärmar.. Resultatet blev åtminstone det jag var ute efter så jag är nöjd. Hade nog velat inviga den ihop med min nya svarta långklänning min mamma så vänligt köpte åt mig. Eller med bara ett vitt linne, shorts och de älskade conversen. Vädret säger tyvärr till mig att den antingen får vänta i garderoben eller bäras ihop med en tjocktröja..
Skit också.

ALL STAR

är lite vår verkligen för mycket att be om?

FOSTERSTÄLLNING, TYP

Sitter och lyssnar på Lykke Li (Skavlan är på) med mor och far. Försöker verkligen tycka det är bra. Lyckas inte jättebra. Resten av världens pissigaste dag spenderade jag med att göra folk besvikna, sura och ledsna. Själv bli besviken, sur och ledsen. Slita rumpen av mig på en idrottslektion. Plugga rumpen av mig när jag kom hem dels för att ha en anledning till att stänga in mig på mitt rum, dels för att skona omvärlden och dels för att jag verkligen verkligen behövde plugga.

Det är inte mycket kvar av rumpen och jag är så långt ifrån klar man kan vara ungefär.
Motivationen går på reservbränslet och när det tar slut tar nog all min energi slut också. Känns gött!

(Lite positivt är dock att vi lyckades få typ bästa monterplatsen till UF-mässan nästa vecka.) Men det sätter jag som en parentes.

RSS 2.0