konfaläger

Vart på konfaläger sen i onsdags, är så fruktansvärt trött nu :O vi gick och lade oss klockan 4.
Gårdagen var nog den märkligaste dagen i hela mitt liv och jag tänker inte ens förklara den för man måste vara med för att förstå men jag kan ju säga att mats är bäst ! det blev mycket gråtande och ah allt var knäppt xD

nu ska jag sova


tisdag

Ännu en dag på dagis xD jag vill va kvar hos dom och inte åka på läger.

Hanna kom innan och visa sin moppe, den var snygg :P Så vi åkte lite och tränade på att åka rondell haha. Jag körde med fast jag inte får men polisen hade ändå fullt upp med nåt annat för vi såg dom.


Nu ska jag duscha, sen packa och ikväll är det ugly betty och desperate housewives, det gillar vi !


prao

Har haft första dan på praon nu, ungarna är ju så söta, speciellt en, lukas, han är så söt så det är inte klokt. Annars har det vart en kul dag, har typ vart ute hela tiden. Mina armar värker eftersom dom vill gunga höögt hela tiden haha. Skulle lätt vilja stanna hos dom hela veckan men har ju konfaläger...>.<

Har vart ute och gått med hanna med gick lite vilse men man får se det som positivt för vi fick ju mer motion. Träffa ida med.
Nu ska jag skriva packningslista.

fredag

Asskönt väder ute ju :D Vill va ute hela tiden men jag tänkte eftersom jag inte skrivit på hela veckan så blir det ett kort inlägg nu. Konfa igår seegt. Skulle välja sovpartners eller va man ska säga hoppas verkligen jag kommer med dom jag vill ! Vet inte vad som händer ikväll ändras hela tiden men får väl se om jag åker nånstans.

jag vill ha sommar :D

cocoo.se

Vart inne och kollat på deras sida lite (om ni inte redan har gjort det så kolla finns massa fiint ;) haha)
Hitta en mkt fint armband. Det är typ "nitarmbarnd" men eftersom det är i guld så blir det ändå inte den där riktigt rockiga stilen utan mer fint. Så det gillar jag mkt :D

image187

Fint va?


Btw blogg.se är jätteseeegt så jag kan typ inte svara på några kommentarer men tack så jättemycket blir jätteglad (:

Torsdag

Hejhej,

Är jag fortfarande med på den listan? Kan någon förklara hur den funkar ? haha.

Har precis kommit hem från skolan, och såg att jag hade fått sms från pappa om att vi kanske skulle åka och kolla på moppe i eftermiddag :D Jag vet ju vilken jag vill ha nu (den grå- fast i silver i stället)
Jag fattar verkligen ingenting av vart jag ska praoa har fått tre olika lappar från dom. Och det står olika på alla så jag får väl ringa till dom idag och höra.

På lunchen idag satt halva klassen och spelade "kronan" dom är ju sjuka :O utsätter sig själva för tortyr xD haha jag kan ju säga att jag inte själv var med ;)

 
usch :S

Nu måste jag käka nåt pussar<3

Top Model

Ska upp och se top model nu

image185

ciao

desperate housewives


DESPERATE
HOUSEWIVES

börjar på tisdag 15 april.
Missa inte ! Jag har längtat :P

image184

embarrasing?

Hejhej,

gjorde bort mig lite nyss..hade duschat och skulle bara gå från duschen upp till mitt rum. Men vad jag inte visste var att mamma hade gäster så där kommer jag ut i handduk...shit !
Så jag springer upp så snabbt jag kan och skäms :$ Sen (såklart) ska mammas gäster gå husesyn eller va de heter och ska kolla i mitt rum. Så jag bara
- öum.. hej ah detta är mitt rum .....  "tack kan ni gå nu?"
 
ah usch x)

jag har haft riktigt tråkigt idag men va kan man vänta sig när man är sjuk :/
Har kollat på 2 filmer (En prinsessas dagbok 1 & 2)
och läst ut en hel bok :U (Åxå En prinsessas dagok x) fast 4:an)

puss

prao

Hanna sa att jag hade fått praoplats på solgård, som är ett sjukhem för gamla !:O jag blev INTE glad kan jag säga, jag hade inte ens valt det !

Men nu fick jag ett brev från solhagen, ett dagis. Dom hade visst sagt fel så nu blev jag lättad xD

Kolla jag är med på mest aktiva weei

puss


lunchtime

Inte ett dugg hungrig egentligen så det blir väl nog mest dricka :

Bilden skrämmer mig, ska inte sjöljungfrur va vackra, snälla varelser? Samma med clowner dom är inte ett dugg roliga bara läskiga :S

image179image180

Usch jag blir rädd :O xD

vilken ?

Shit det haglar jättemycket ute ?! Aprilväder... Ena dan snö, sen sol, sen regn och nu hagel...?

Har hittat två mopeder som är snygga. Men jag kan inte bestämma vilken som är snyggast Den gråa är ju lite mer stil och snygg. Medans den andra är lite tuffare :P Hjälp?
image177
Yamaha NEOS

image178
Yamaha Jog R

Vilkeen?

Princess Diaries

Jag har tråkigt! Jag är helt slö i hela kroppen och orkar inte göra någonting :O Nu sitter jag och kollar på En prinsessas dagbok. Har sett den innan men den är ändå bra :)

image176

ciao

summer

image174
Hitta en till fin :)
  image175      
Använder väl inte direkt klänning ofta men den strandklänningen får mig att vilja göra det !          
                         

bikini

Har kollat på bikini på ellos finns jättemåsga som jag vill ha. Helst en vit (opraktiskt jag vet) men skitsnyggt på sommaren när man är bruun !:P

image171image172

Dom är inte dyra heller runt 150-200 kr :)

morgon

Godmorgon
Har fortfarande feber så stannar hemma idag, usch jag mår inge vidare. Måste i alla fall försöka äta lite frukost.
Tror inte jag missar så mkt i skolan bara SO men det kan jag ta igen. Det är det värsta med att va sjuk att om man bara är sjuk en dag så missar man jättemycket. Tänk då om jag skulle va sjuk i 3 veckor oops.

just det frukost..

image170

sjuk?

Jag har nog kommit in i en feber period tror jag:O mådde inte bra i skolan idag men pinade ut haha och nu när jag kom hem.. 38.3 skit ! Jag kan inte missa nåt i skolan nu massa prov och sånt ju.
Aja pappa ringde till moppeservice idag och har nog fixat tid till en kurs för moppekörkort. Fanns en vecka 17 som egentligen var full men som jag skulle fått va med i men vi har konfaläger en av dagarna så det gick ju inte :( Blev i mitten av maj i stället . Så nu ska jag bara hitta en moppe med.

Jag ska klippa mig på fredag, finally!

Nu ska jag vila

bye




nattinatti

Nu stänger jag av datorn och ska kolla på film :)

godnatt

youtube

Märks det att jag har kollat massa klipp på youtube idag eller? xD


choooklad

Sitter och äter Anthon Bergs chokladägg nu :P så godaaa!
Hitta ingen bild men ah.

Image and video hosting by TinyPic

puss

USA

Åh vad jag vill åka dit ! Men jag kan inte bestämma mig vart vill till massa ställen. Typ Los Angeles, New York, Miami, Washington!
Nån som har vart där och kan berätta hur det är ??

image167
LOS ANGELES

image168
MIAMI


image169
NEW YORK

Jag vill ha massa pengar och kunna åka flera gånger xD


you don´t wanna hurt him cause you don´t deserve him

Jag blir så irriterad på såna här ungar som bara kan ställa sig på en scen och sjunga skiten ur publiken ! Okej irriterad var väl egentligen inte rätt ord.......avundsjuka heter det.

jag är nog inte teknisk

Har precis kommit hem från skolan, shit va kallt det är :S Hade teknik prov nu och jag kan ärligt säga att jag blir glad om jag får G ! Det gick inte alls bra för jag trodde att jag var förberedd men han gör så konstiga prov verkligen. Man pluggar på det han säger men så kommer ändå inte det !

Gjorde nåt litet bildprov åxå, (får man ha två prov på samma dag?) det gick väl okej , eller ah bra, men eftersom jag inte själv tycker att jag kan måla så säger jag att det gick okej.

Nu vill jag ha sommar ! Okej jag kan nöja men med vår men helst vaaaarmt och soool! Och Emie får det eftersom hon är i floooorida :O:O Jag är inte avundsjuk !

image166
image165

hanna♥

blogg.se

Hej,

Skulle dom inte göra om blogg.se? Dom stängde ju av den ett tag för att fixa men jag har inte märkt nån skillnad ?
Kanske inte har hunnit än får väl se.
Jag borde egentligen baka kladdmuffins till marknaden på lördag men jag vet inte hur man gör och jag tror inte jag har några ingridienser heller :/ Blir till att göra en omgång före konfan imån (som jag för övrigt inte ser fram emot) 

Helt okej skoldag lite seg men det är dom alltid, måste dessutom tänka ut hur jag vill att mitt drömliv ska se ut om 10 år :O fast jag vet redan lite. Så nu ska jag bara fixa det med... wish me luck

Nu har jag inget mer att skriva, jag kommer komma på vad jag skulle skrivit om ungefär 3 minuter haha.

kram  


RSS 2.0