födelsedag

Idag säger jag grattis till mig :)

090307

Godmorgon,
Vaknade jättetidigt idan, klockan var inte ens 9. Känns så onödigt att gå upp tidigt på en helg men så blev det iaf. Ska duscha och lite sånt nu för sen kommer tjocka släkten för att fira mig :) Eller okej tjocka var väl kanske och ta i eftersom min släkt består av typ 10 personer menmen.

Jag fyller år om 2 dagar :)

bye

if tomorrow never comes

Bered er på dålig uppdatering. Jag har massor att göra just nu.
Hade fysik idag med det känns extra svårt när man har vant sig vid kanska slappa lektioner i kemi o biologi men i fysik är det minsann allvar haha. Jag orkar iofs inte göra ett teknikarbete för att förbättra betyget jag är mer än nöjd med det jag har. Det är skitväder ute med. Det gör att allt känns en miljon gånger jobbigare aja.

Det kommer väl alltid en morgondag, eller?

Läste precis igenom vad jag har skrivit och det är ju katastrof att jag har det betyg jag har i sv när jag skriver som jag gör haha.

hej och tack jesus i frack

någon som minns?


bones

varför är blogg.se alltid så segt? Jag kan typ inte svara på några kommentarer för det tar 10 minuter för det att ladda xD
så nu ska jag kolla på bones ist :)

gossip girl

Jag har lite svårt att bestämma mig för vem jag gillar bäst av serena och blair. Alltså inte Blake och Leighton. Blair är rätt elak men ändå tuff medans serena är mer den snälla men hon kan vara en riktig bitch hon med haha.



Blair är iaf snyggast på bilderna ;)

söndag


Visst är söndagar tråkiga, eller är det bara jag som tycker det? På fredagarna tycker man det är så hiimla skönt för att man har en hel helg framför sig men egentligen är det ju bara lördagen och möjligen fredagen som är kul. Söndagarna är lite onödiga. Fast hade man vart lediga hela fredagarna och ist gått i skolan på söndagarna så hade det ju blivit likadant.
Bara att torsdagarna hade blivit så sköna och lördagarna sega.
Det finns inget att göra åt det , det bara är så haha.

Vad hittar ni på?

J.Lo



Inte riktigt lika snygg va?

ica kvantum

Usch vad kallt det är ute. jag skulle cykla ner och köpa ägg och socker och lite sånt (på mammas cykel som förövrigt var nåt knäppt med) och nu sitter jag här och snorar..
På ICA var det några som stod före mig i kön som inte visste var dom var dom bara
-är vi på ica?
öh naej det är bara  därför vi har satt upp en 10m stor skylt utanför sm det står ICA KVANTUM på?
Jaja dom var väl lite förvirrade ;)

Nu ska jag baka kladdkaka och det ska inte ni :)

godmorgon

Vaknade rätt tidigt idag, mamma och bror satt ju såklart uppe och kollade på vasaloppet. Även om jag inte hade tänkt följa de hela tiden kan det ju va kul att kolla lite grann. Det är ju faktiskt några från tranemo som åker :) Heja på dom.
Såg att jag kom med på "mest aktiva" mkt konstigt eftersom jag inte är särkilt aktiv men jag blev glad ändå.
Söndagar är alltid sega, måste duscha och lite sånt nu.

RSS 2.0