suddenly



I´m sick and I hate it !

someday

hej

Man tänker alltid att fan va fina alla kändisar e å så. mn ärligt talat hur snygga är dom om man tar bort allt smink, extensions och retucherade bilder? Ta Ashley Tisdale t.ex hennes hår ramlar ju av för att hon färgar det så mkt och nu är hon helt beroende av extensions. Man tänker ju typ "hon har fint, rakt, tjockt,blondt hår".hmm nej hon har tunt, krulligt, mörkbrunt hår. haha


skillnad?
hittade inte den bilden jag ville ha där har hon ju fina lockar xD haha hon har ju typ afro egentligen:P

see ya

rawr


haha älskar när hon gör typ RAWR xD gillar inte henne egentligen mn hon är så söt i reklamen :)

endless days in my chaise
the whole world according to moi !

au revior

will I end up on top again?

hello

Jag hatar allt som rör mig och mitt liv. Det känns som om mitt liv redan är förutbestämt. Mina föräldrar visste redan när jag föddes att jag skulle växa upp i vårat hus, gå i skolan här och sedan utbilda mig till nåt tråkigt. Varfö var det ens någon mening med att göra mig då? Jag vill inte leva mitt tråkiga liv så jag tänker göra nåt åt det. Så fort jag kan ska jag flytta härifrån helt till USA eller england. Det finns liksom inga möjligheter här. Om jag till exempel mest av allt skulle vilja jobba på teater. Finns det någon teater här? Nej.

Jag vill ha mycket pengar så att jag aldrig ska vara förhindrad av det. Jag vill inte känna känslan av att inte kunna ge mina barn det jag vill. Men hur ska jag få alla dom pengarnna då? haha. Jag kan ju alltid drömma !

Helst av allt skulle jag bara vilja börja om. Allt! Ny familj (även om jag älskar min familj) , nytt namn, nytt utseende (gärna!) och bo på nåt annat ställe och se hur mitt liv skulle se ut.

så nu har jag blitt av med några av mina känslor iallafall xD haha

 
you´re beautiful

kram

RSS 2.0