SS - Sega Söndagar

Det är väl okej att ligga i soffan i pyjamas och grisa sig med godis en söndag klockan 1?

Resultatet av för mycket fritid

förresten..

..vill jag ha en sån här.


Någon som känner sig manad att se till att den dyker upp på min arm?

lördag...

..är det idag. Har massor med småfix jag borde få gjort men som jag inte orkat ta tag i än. Det känns som om det inte är första gången jag skriver det. Men vadå mottot lyder väl "jag gör det sen" eller hur bodinger?
Ikväll ska vi fira thoris som (nästan) blivit stor. Det kommer bli bra, länge sen hela gamla gänget var samlat  :)
Just nu vill jag ha min buss-spellista, alltså den med härliga sov-låtar. Får väl leta upp den då.
Lars Winnerbäck – Elegi - Single Version 

lalala

Snökaoset är lite granna tillbaka. Försenade bussar blev det iaf. Fick sluta tidigare eftersom det va så dålig luft i klassrummet, det tackar vi för, så det blev istället fika med de bästa på orion. Helt okej på en torsdag, faktiskt.
Imorgon är det ännu en sån onödig dag men 0 lektioner. Vilket oftast betyder att man slipper åka till skolan men jag har utvecklingssamtal så jag måste dit för de ynka 20 minuterna. Det känns bra! Får väl pallra mig till cabarémötet med eftersom ingen annan kommer orka gå dit..
Sedan blir det förmodligen så att jag stannar i stan för att hitta present till mon copain thore för att känna att det var någon nytta alls med att åka till borås.

effektivitet

Igår klagade jag över att jag inte orkar projekttid, det gör jag inte. Därför blev jag löjligt lycklig när jag får gå lite tidigare och hinner med bussen med 1 minuts marginal. Det är sånt som värmer själen, på riktigt.

På de knappt två timmar jag har varit hemma har jag hunnit, sitta och prata med min far om hur dagen har varit (händer inte allt för ofta), bakat chokladmuffins, fått ont i magen av smeten, duschat, pluggat på filosofin och läst filosofiläxan.
Precis när jag är som mest effektiv inser jag att jag glömt matteboken hemma. Skit jag som var inne i ett bra flyt.
Därför ska jag trösta mig med en muffins, det blir helt enkelt någons förälder som får bli utan imorgon på föräldramötet.
Varför såg inte mina muffins ut såhär när dom kom ut ur ugnen? Skit samma dom är säkert godare.
Upp till bevis, mm.


Att spela krocket med levande flamingos

Först såg Alice kaninen springa ner i ett hål, hon följde med kaninen och trilla ner i hålet. Roar sig ett tag med att krympa och växa (tack vare att den otänksamma ungen dricker ur en flaska bara för att det står "DRICK MIG" på den, har inte hennes föräldrar lärt henne någonting?!) Hon träffar kålmasken, hertiginnan och katten sen dricker hon te med påskharen och hattmakaren vad händer sen nu då?

Nej jag har inte gone completely insane jag måste bara försöka memorera Alice i Underlandet.
Skit jag glömde ju att hon simmar med en råtta med...


För att citera min gode kamrat Johan Fritz så är det faktiskt lite skönt att komma tillbaka till vardagen. Jag har ju en förmåga att bli så lat på lov. (Det är iofs okej, så inget dåligt samvete där)
Jag orkar däremot inte projekttid, någonting i min hjärna stänger av 16.00 varje dag. Vilket betyder att den sista timmen gör varken till eller från så då spenderar jag hellre den på bussen än i skolan.

Förövrigt hoppas jag att det plötsligt blir risk för att taket rasar så att skolan stänger, har ju hört att en del skolor redan har kommit så långt.
Gud finns du så är det god tid att visa lite av gudomligheten nu.

Amen.


Ett sätt att avreagera sig på

Det började som en liten grej det här med bloggar. När jag skaffade en (2007) var det rätt ovanligt. Hur sjutton har det blivit så stort? Alla ska bjuda Sverige in till sina tråkiga liv och folk läser det med största intresse. Men hur kul är det att veta att Blondinbella åt surdegsbröd till frukost eller att Kenza har vart och handlat underkläder?
Det har blivit enjäkla grej det här och det roliga är att alla tror/påstår att de är Sveriges största bloggare med.

Sverige hör och häpna vi har inte mindre än fyra stycken som är bäst!
Blondinbella, Kenza, Kissie & Dessie
Har ni inte fattat att om man inte är själv på toppen så är man inte bäst utan bara en av dem bästa?? åh!


Ja, jag gillar dem


Sa någon mycket snö?


man kommer långt med lite fantasi

Jag har nog fastnat lite för tjuvlyssnat.se. Men om ni kan hitta ett annat sätt som man enkelt kan slösa bort lite fritid på så är det bara att säga till.
Allvarligt nu då tänk er lite "behind the scenes" på en sån sida, vad krävs för att den ens ska kunna finnas? Det kan vara t.ex. såhär:

Några överspacklade (läs vanliga) fjortisar sätter sig på buss 360 till Svenljunga (jag har ingen baktanke alls när det gäller val av buss...) och snackar om saker som för dem är helt vardagliga. Kanske om hur en av dem ska ha råd med ännu en blondering nu när hennes föräldrar har dragit in månadspengen eftersom hon ändå bara slösar bort den på dricka. (Snacka om I-landsproblem förresten) eller så har hennes kille dumpat henne för en ännu blondare tjej med ännu mindre hjärnceller. Hon är självklart upprörd och tycker synd om sig själv och vill därför bara höra "åh gumman stackars dig" från kompisarna.
 
Tjej 1: Asså jag är så sjukt deppig idag, jag bara måste ha godis!
Tjej 2: Jag meed, jag är så himla opepp!
Tjej 1: Vi får tänka på något som gör oss glada igen, gumman. Typ Blondinbella.

(Vad var det jag sa?...)

Bakom dem i bussen sitter en småmullig tjej i 25-årsåldern och lyssnar mycket intresserad på vad fjortisarna har att säga. Hon har svårt att hålla sig för skratt eftersom hon inte känner igen sig och inte kan relatera till fjortisarnas "problem". För när hon var 14 var hon den där lite konstiga typen som såg ner på alla fjortisar eftersom dem aldrig skulle komma på tanken att prata med henne. Hon har aldrig riktigt kommit över det och hon ser nu sin chans till hämnd.
Men hur?
Enkelt det är ju bara att skriva de löjligt roande "problemen" till tjuvlyssnat.se och sedan kan halva sveriges befolkning skratta åt dem. Alltså åt dem inte med dem.

Jag vill bara säga tack till (den påhittade) 25-åringen. Tack för att du var lite udda när du var ung. Tack för att du tjuvlyssnar på andra och tack för att du delar med dig.

A final word:
HAHAHA

we're done but it's not over

Göteborg är bra och det är nu bevisat att shopping botar typ allt.
Jag gillar det här.


+ + + + +

Jag känner tydligen min mor eftersom precis som jag trodde kom hon nyss hem med semlor. Har dock inte förstått det här med att man ska äta semlor i mjölk. Gör folk fortfarande det? Blött bröd är inte en trend jag tänker haka på, jag håller mig till det torra alternativet tror jag. Min semla såg förövrig ut som en pacman-gubbe som gapade efter grädden haha, fint.
 


sugar rush

Just nu:
sprallig. pigg. hyperaktiv. överskottsenergi.
orsak? kladdkaka.
Får bli min ersättning för semla. Fast kanske så fixar mor såna till kvällen hon brukar göra sånt. Vardagslyx kallas det va?


Jag är inte så bra på det här med uppdatering va?

Har egentligen ingenting att skriva nu heller mer än att lov är trögstartade i mitt fall. Jag inleder alltid med att ligga i soffan och njuta av att göra rien !(som förövrigt betyder inget). Men sen får man lite ångest över att man har slösat bort tid på just det, inget, så imorgon ska jag ta nya tag och iaf ta mig utanför dörren. Sen bär det av till Göteborg ett par dagar. Förhoppningsvis finns något i shoppingväg som faller mig i smaken och får följa med hem.



You say that you're living the dream but what happens when you wake up?

+++++++


20080324-young-love.jpg image by dollface0201

confused

Det finns såna stunder som man skulle göra mycket för att glömma men det är just de stunderna man minns tydligast. Jag tror inte att man ens ska bry sig om att försöka förtränga dem, jag tror nämligen det är i såna stunder som "jaget" blir tydligare. Stunderna behövs, de är viktiga, hur jobbiga de än känns för stunden.
Denna veckan har nog varit en enda lång "stund" för jag har inte varit mig själv. Jag har levt som en zombie och tittat på när alla runt omkring mig levt sina liv. Zombie kanske inte var rätt ordval eftersom de är helt känslokalla. I och för sig kan jag nog ha uppfattats som precis det. Det är jag inte, bara förvirrad, en aning vilsen och trött.
Min hjärna tog lov denna veckan och veckan som kommer följer kroppen med. Välbehövt måste jag säga.

Nu får jag ta tag i mitt liv så att det inte blir ännu en lång "stund".
Tack och adjö.

.

Edona du gjorde min kväll. HAHAHA


okej..

Jag fattar ingenting nu. Jag tyckte allt var bra precis som det var, varför komplicera saker? Jag vet ju inte vad jag vill, okej?

begär


scenskräck?

Jag trodde inte detta men jag är faktiskt nervös inför måndag. Jag som skulle kunna ställa mig på taket och sjunga sveriges nationalsång inför hela skolan är nervös inför en liten redovisning? Vad händer i världen? Det känns inte bra och jag är inte väl förberedd. Jag behöver inte fler ändringar nu utan jag vill bara köra och få det överstökat. Bussresan hem på måndag kommer bli skönaste på länge.
En vecka kvar bara sen loov!

eh..

Duct Tape Dress SEK 395, Cheap Monday - NELLY.COM
Varför vill man ha en tröja som säger nåt i stil med "i morse när jag gick till skolan ramlade jag i en taggbuske och rev sönder hela tröjan men smart som jag är lagade jag den med lite eltejp som jag råkade ha i väskan så ingen kommer nog märka något....." ??

guldkorn

Jag blir nog inte nya Edie Britt. Efter rotary-grejen är jag inte alls lika positiv till mäklarjobb. Men det kan ändras tillbaka... Det skulle hållt på 14.15 - 15.15 så jag var inställd på att vara hemma vid halv 6. Men vissa dagar flyter på bra och det var slut 15.05 så efter lite stressande hann jag trots allt med tre-bussen. Såna små saker gör min dag.


snö of sweden

Har aldrig riktigt tänk på hur mycket snö påverkar samhället. Jag menar egentligen är det bara vatten i en annan form, helt vanligt jäkla vatten! Ändå så får den folk att klaga, den får folk att halka (syftar inte på någon speciell person, inte bambi eller så...) den får bussar att vara försenade och den får olyckor att hända. De första tre kan jag leva med. Visst är det lite patetiskt att dem i england stänger av hela samhället om det av en händelse skulle komma 2 CENTIMETER snö men det påverkar ju inte mig. Det är den sista saken som får mig att inte gilla det. De hade ju hänt en olycka när vi åkte hem. Man blir ju alltid nyfiken när man ser sånt och tycker nästan det är spännande. Men när Niklas sen säger att de kan va folk han känner är det inte spännande längre. Jag tror inte det var någon fara men det är inte det som är grejen riktigt. Jag såg den andra bilen och det är knappast att man kan kalla den för bil längre, så förstörd var den. Kan ha vart för mycket "filosofi-tankar" idag men jag kunde inte låta bli att tänka att för bara en liten stund sen åkte en person i den bilen helt ovetandes om vad som snart skulle hända. Och vad beror det på? Jo, det där jäkla vattnet igen.

De här två har iofs rätt att klaga, observera bilen till vänster också, haha.


freezing

Jag skulle inte tacka nej till sommar nu (utlandsresa vore helt okej det med)

Planerat inköp hopefully

försöker-att-inte-bara-skriva-punkter-som-rubrik

Vet ni? Historia är numera historia och det är underbart. Sen behöver vi ju inte gå in på i detalj hur provet gick för det är väl ingen som bryr sig om huvudsaken är att det är över. No more no more!!
Åh jag älskar entreprenör och eftersom jag älskar det så mycket så ska jag väl bara ta tag i nästa sak på min alltför långa to-do-list (som förövrigt fylls på onödigt fort. är det inte konstigt att så fort man blir klar med en sak så finns det två nya saker att göra --> ond cirkel)

ciao


RSS 2.0