100826

Motivationen som fanns i början av veckan "detta året ska jag.....!" (you know the story) är som bortblåst. En företagsekonomilektion var allt som krävdes. Jag säger inte att den inte kommer att komma tillbaka men just nu känns det som om det inte har varit lov överhuvudtaget. Sjukdom kan iofs hjälpa till att trycka motivation till plugg i botten. Växlar för tillfället mellan att va i någon slags feberdimma och att vara hög på alvedon och penicillin..

Imorgon är det dock lugn dag i skolan utan jobbiga lektioner och på kvällen (räknas 18.00 som kväll?) är det ettornas nollning. Aktivitetsdag på Almenäs då.. Jag hoppas att inte deras nollning regnar bort som våran gjorde, inte för att det spelade någon roll men ändå.
Nu sitter jag här och väntar på mina pannkakor och min mage skulle nog väcka döda. Tänk er typ Homer Simpson när han säger "mmmmm...donuts" så känner jag nu fast "mmmmm.....pancakes"

Före / Efter
Typ.


KLEN

Förlåt för bristen på uppdatering. Jag är inte på topp. Mina prioriteringar ligger just nu vid att klara mig upp ur sängen. Bloggen hamnar längre ner på listan.
Men det kommer, jag lovar.

#*'?-¤§# !!!!!!

Det här är möjligen den sämsta dagen jag upplevt på...17 år?

SNABBA RYCK

Pappa kommer hem och innan jag ens hunnit säga hej säger han bara. Packa vi drar NU.
Okej jag antar att det betyder att vi drar till le kust..nu? Hörs (ses?) på måndag. Adjö folk. 






HEJ

Man får ha tråkigt och leka vid datorn.



+ + + +

Dagens positiva är NYA SCHEMAT. Hade förväntat mig mycket värre så det var en positiv överraskning. Sen är det väl inte toppen att avsluta onsdagarna med företagsekonomi i 4 timmar men..
Dagens negativa ska jag inte ens påminna mig själv om eftersom jag för tillfället använder ALL min viljestyrka för att inte tänka på det.

Har också tänkt att vakna upp varje morgon framöver och tänka på SAAB när alarmet ringer. Det är nog rätt okej ändå, de behöver lite stöd. 
Asha Ali – The Time Is Now

ALL GOOD THINGS...

Ni vet den där känslan som man har fått i slutet av varje sommar ända sedan man gick i ettan? När det inte längre känns lika sorgligt att veta att skolan snart börjar. När man i stället för att tänka tillbaka på sommaren som gått och får panik över allt man skulle ha hunnit med tänker framåt på allt roligt som man kommer hinna med fram tills det är dags för sommar igen.

Den känslan fick jag nu.
Ville bara säga det.

2010 har gett mig en bra sommar men jag längtar inte till nästa. Inte än. Jag längtar till att vakna tidigt, åka buss (okej den är tveksam), träffa de finaste klasskompisarna och bara allmänt leva det vanliga livet.

För just nu är mitt liv inte så tokigt så nu kör vi ett år till.

100816

Good morning sunshine. Så regnar det ute...
Kan inte minnas när jag senast kände mig så icke utvilad efter att ändå ha sovit många timmar. Sova middag kanske får bli aktuellt lite senare. Tills dess får oboy duga. Åh det va längesen jag drack det. Hur kan folk på allvar ersätta oboy med kaffe?


VET NI?

Jag är bara delvis trött för jag har ätit piggelin.


SWEET SUNDAY




KONFIRMATION

Rubriken säger i princip allt. Har varit på kusin Bernhards konfirmation sen 10 i morse. Det i kyrkan höll på i nästan 2 timmar. Kan säga att 2 timmar hade flytit lite bättre om det hade funnits luft i kyrkan, bristvara..
God mat har jag ätit iaf och utan att ljuga kan jag med säga att konfirmandens ögon utstrålade ren lycka när han öppnade sin mor och fars present och insåg att den innehöll en laptop.

Farmors kommentar: Är det en portfölj?

Och ja, i kyrkan har till och med jag klänning.



Ciao

FLUFF

Jag förvånas konstant över hur folks hjärnor fungerar. Smarta idéer bildas tydligen under hårt arbete. UF säger jag bara! Nej okej nu ska jag inte dra en massa förhastade slutsatser men idéer är alltid bra.
En annan sak jag har haft tid att tänka ut under denna långa arbetsdag (eftersom jag i stort sett aldrig arbetar känns dagarna väldigt mycket längre än för er andra jobbfreaks/duktiga människor) är att det alltid tycks finnas en mall för allting, som visar hur något ska vara.

De vanligaste mallarna är väl hur man "ska" se ut men jag brukar ju gå ett steg längre (ett steg för långt ofta faktiskt..) så jag ägnade någon timme bara åt att komma på så många mallar jag kunde. Det började med typ "den och den musiken ska man lyssna på", "den och den filmen ska man se" och slutade någonstans vid "så och så ska man hålla sin iPhone medan man spelar falldown".

En bra sak med att jobba är iaf luncherna. När man sliter hårt bör man unna sig att äta ute. Jag menar grundanledningen till att man jobbar är väl att man ska ha råd med mat på bordet? Då kan man väl lika gärna jobba lite hårdare så att bordet maten tillslut hamnar på ligger på fina uteserveringar vid vattnet och att maten bärs ut till dig av trevliga servitriser eller hur? Oj den meningen lät som något ut en shopaholics bekännelser om någon har fått för sig att läsa den (har ni inte det, så skippa det. Bara ett tips). Åt på Bryggan med mor och två arbetskamrater som hon kallade den snygge och den rolige eller något i den stilen. Jag tror jag avstår från att kommentera det där.

När mamma sen skulle köpa fika pekade hon på några muffins som hon antagligen tyckte såg antingen skumma eller lockande ut och frågade vad det va i dom. Svaret: Det är FLUFF!

Jaha men tack då tar vi 2 såna.

Det visade sig att fluff var smält marshmallows och ganska så väldigt gott.

Detta blev längre än jag hade tänkt mig men så är det.




Nu ska jag ha sommarlov igen. Jag har 22 avsnitt av Glee och en massa Marabou chokladkakor under sängen.
SCORE.
Det lönar sig att vinna stjärnvinst..



RANDOMVARDET

En av sakerna jag har spenderat dagarna hemma  med(det är fortfarande ganska underbart att va hemma..) är att rensa datorn och hittat sisådär en triljon totalt meningslösa kort. Fast jag måste erkänna att min gröna vän här var enorm och därför rätt cool. Annars tänker jag mest på att jag är glad att mitt liv inte ser ut som Linas i Linas kvällsbok (som går på tv just nu, jag kom INTE att tänka på det bara sådär). Pinsamt liv, hej! På tal om liv, ni vet att livet börjar om mindre än två veckor nu va? Välkommen tillbaka stress, panikplugg och psykbryt och framför allt många underbara dagar med de bästa som alltid lyckas göra skoldagarna lättare.

Jag saknar er!






Okej det är möjligt att jag är den enda som reagerar men är detta verkligen det man vill bli påmind om när man går in i en kyrka?

Amen.

FORTSÄTTER PÅ SAMMA TEMA..

-En dagdröm är en fantasi som upplevs i vaket tillstånd till skillnad från drömmen upplevd under sömn. Dagdrömmar består oftast av trevliga tankar, förhoppningar och ambitioner. En person i dagdrömmande tillstånd kan ibland se frånvarande ut; en tom blick som inte är fäst på någon speciellt punkt och kan vara svår att få kontakt med.

- Fisken är romantisk och drömmande i sitt sinne. Fantasi och humor har du gott om.

(lite hjälp från elevernas bästa vän när det gäller uppsatser)

Att jag är en dagdrömmare är väl ingen hemlighet. Jag har för vana att allt oftare stänga in mig i tankar och när fokus ligger där försvinner liksom det runt omkring. Hammarberg kan nog intyga det. Han lyckades skrämma mig två gånger på två dagar bara genom att dyka upp. Anledningen till att jag blev rädd för honom var alltså inte för att han är skrämmande (förlåt sebastian men du ser för snäll ut för att vara skrämmande) utan för att jag vid båda tillfällena hade fokus på min tänkevärld.

Tankevärld? Varför snackar jag plötsligt som om jag vore platons lärling?

Antagligen för att det är mörkt ute. Jag vet inte hur det är med er andra nattugglor men så länge färgen utanför mitt fönster är densamma som min mat brukar ha när jag har släppts lös i köket kopplar min hjärna ner och förbereder sig för sömn. Kan inte hjälpa att tankarna blir lite suddiga då.

Därför ska denna dagdrömmande fisk nu samla tankarna och omvandla dom till drömmar. (Ja alltså de drömmar som upplevs i sömn ha ha..)

Simma lugnt.

SWEET DREAM OR BEAUTIFUL NIGHTMARE

Vill bara meddela att jag har tänkt vara död två veckor till för att sedan sakta vakna upp ur min zombie-period (också kallat sommarlov). När jag tänker efter kommer jag nog inte alls vakna upp sakta. Hade tänkt mig något i stil med sånt man ser på film. Ni vet hur den snygga kvinnliga huvudrollsinnehavaren vaknar med ett leende (och konstigt nog lyckas hon dessutom alltid vakna med lockat hår och perfekt sminkning?), blinkar några gånger och sträcker på sig för att sedan gå upp typ. Hon har oftast ingen väckarklocka som skrämmer livet ur en och avbryter ljuvliga drömmar. Jag hade nog kunnat stå ut med det iofs...

...om jag också hade vaknat med lockat hår och perfekt sminkning varje dag och på så sätt hade kunnat sova en stund till och hinna drömma klart.

Jag måste sluta leva i min fantasivärld


RSS 2.0